ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο ελαστικό Yokohama

Νέο ελαστικό Yokohama

Όλες οι λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζεται για το Yokohama BluEarth RV-02.

Διαθέσιμο είναι στην Ελλάδα από την εισαγωγική εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ (από το 1957 στην Ελλάδα), το νέο ελαστικό BluEarth RV-02. Απευθύνεται στις κατηγορίες οχημάτων SUV, Crossover και MPV και φέρει νέα σύνθεση στο μίγμα της γόμας με double-silica & orange oil.

Τα στοιχεία αυτά αναβαθμίζουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του RV-02, μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του.

Εκτός των παραπάνω, το Yokohama BluEarth RV-02 χαρακτηρίζουν οι καλές επιδόσεις στο φρενάρισμα, στο βρεγμένο οδόστρωμα, στην αντοχή, στην άνεση και στην κύλιση.

Η Yokohama Rubber Company ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 1917 στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών στην οποία περιλαμβάνονται ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, motorsport και OTR η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απατήσεις των οδηγών.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ