ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο ελαστικό, φιλικό προς το περιβάλλον

Νέο ελαστικό, φιλικό προς το περιβάλλον

H KUMHO δίνει τη δική της απάντηση στη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη και επιθυμία των καταναλωτών για ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της εξοικονόμησης φυσικών πόρων.

Το νέο ECOWING ES31 της Kumho έχει εξαιρετικά μειωμένη αντίσταση κύλισης, χάρη στο άκαμπτο κεντρικό νεύρο του πέλματος. Μάλιστα, το 70% των 38 διαστάσεων που διατίθενται αυτή τη στιγμή, έχουν πιστοποιηθεί με σήμανση κατηγορίας Β.

Άλλα πλεονεκτήματα του καινοτόμου ασύμμετρου σχεδίου πέλματος του νέου ελαστικού είναι: οι τέσσερεις φαρδιές αυλακώσεις για βέλτιστη συμπεριφορά σε βροχερές καιρικές συνθήκες και οι αεροδυναμικά σχεδιασμένοι ώμοι, για βελτιωμένη αντίσταση στον αέρα, που περιλαμβάνουν καινοτόμες εσοχές διάχυσης θερμότητας στο εσωτερικό τμήμα.

Με διαστάσεις από 155/65R14 έως 225/55R17, το ECOWING ES31 μπορεί να τοποθετείται σε μεγάλο αριθμό μικρών και μεσαίων οχημάτων hatchback, sedan και station wagon, μεταξύ των οποίων διαχρονικά δημοφιλή μοντέλα όπως: Ford Fiesta και Focus, Volkswagen Polo και Golf, BMW Σειρά 1, 2, 3, και 5, Audi A1, A2, A3, A4 και A6 και Mercedes-Benz A, B και C Class…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ