ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Citroen C4 Cactus από 14.850 ευρώ

Νέο Citroen C4 Cactus από 14.850 ευρώ
SPYROS KANATAS

Εντελώς ανανεωμένο, το νέο Citroen C4 Cactus ήρθε στην Ελλάδα με τιμές από 14.850 ευρώ.

Το νέο μοντέλο, βασίζεται στη φόρμα του προκατόχου του και προσφέρεται με 9 εξωτερικά χρώματα, 4 χρωματικά πακέτα, 31 συνδυασμούς και 5 πακέτα για το εσωτερικό. Παράλληλα, διατίθεται με 12 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, 3 τεχνολογίες συνδεσιμότητας και βραβευμένους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κινητήρες τελευταίας γενιάς.

Το μεγάλο μεταξόνιο των 2,60 μέτρων και οι κοντοί πρόβολοι, παρέχουν μεγάλους χώρους στην καμπίνα, ενώ χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ευελιξία και καλή αεροδυναμική με το 1,48 μ. ύψος. Παραμένει 5θυρο, όμως τώρα δείχνει πιο πλατύ, με φώτα "δύο επιπέδων", πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας 3D LED και νέας σχεδίασης AIRBUMP στα πλαϊνά.

Νέο Citroen C4 Cactus από 14.850 ευρώ
SPYROS KANATAS

Στο εσωτερικό, πάνω στο κατασκευασμένο από μαλακό ταμπλό, είναι τοποθετημένη η κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών και ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Σε ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού, η πανοραμική, τεράστια γυάλινη οροφή, προσφέρει ένα ευχάριστο αίσθημα ευεξίας και άνεσης σε όλους τους επιβάτες, ενώ διαθέτει και υψηλή θερμική προστασία. Αφήνει το φως να περνά, αλλά κατακρατεί τη θερμότητα και τις ακτίνες UV.

Εξάλλου, το νέο C4 Cactus είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που διαθέτει ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions, με δύο υδραυλικά στοπ (ένα για τη συμπίεση και ένα για την αποσυμπίεση) που εξαλείφουν το "τράνταγμα".

Καταλήγοντας, προσφέρεται με 3-κύλινδρους βενζινοκινητήρες PureTech 1.2 lt σε τρεις ιπποδυνάμεις: 82, 110 και 130 hp καθώς και με κινητήρα πετρελαίου 1.6 BlueHDi με 100 hp. Συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματο κιβώτιο από τον Σεπτέμβριο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ