ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέες εκδόσεις Moto Guzzi V7 III

Νέες εκδόσεις Moto Guzzi V7 III

Παρουσιάστηκαν στην έκθεση του Μιλάνου οι νέες εκδόσεις Moto Guzzi V7 III.

Ο όμιλος Piaggio συμμετείχε στην 75η Διεθνή Έκθεση Δίτροχων, παρουσιάζοντας τη νέα γκάμα των μοντέλων του, μεταξύ των οποίων και την οικογένεια V7 III, η οποία μεγαλώνει με τις νέες ειδικές εκδόσεις Carbon, Rough και Milan, ένας φόρος τιμής της Moto Guzzi στην τέχνη της εξατομίκευσης.

Διακρίνονται από τη διαφορετική εμφάνιση, που επιτεύχθηκε εφαρμόζοντας με αυθεντικότητα και τεχνική ικανότητα μια σειρά από ειδικά μέρη υψηλής ποιότητας, ικανά να προσδώσουν σε κάθε μοτοσυκλέτα διαφορετική χροιά και μοναδικό χαρακτήρα.

Η V7 III Carbon (σε περιορισμένη και αριθμημένη έκδοση) εξυμνεί την εξατομίκευση με την αυθεντικότητα και την καλαισθησία της, εμπλουτίζοντας το γνήσιο στυλ V7 με την πολύτιμη και σύγχρονη ποιότητα πολλών μερών από ανθρακόνημα, καθώς και ένα πλήθος άλλων λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, όπως οι κεφαλές του κινητήρα, οι ραφές της νέας σέλας από υλικό Alcantara και η δαγκάνα Brembo του μπροστινού φρένου.

Η V7 III Rough ξεχωρίζει από τους ακτινωτούς τροχούς με τα ελαστικά με τακούνια και τις πολυάριθμες λεπτομέρειες που της χαρίζουν ένα πιο ακατέργαστο στυλ. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με την αποκλειστική σέλα με ραφές και ιμάντα συγκράτησης συνεπιβάτη και το ζεύγος των αλουμινένιων πλευρικών καπακιών.

Η V7 III Milano διακρίνεται για το ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο στυλ της και τον πλούσιο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει πίνακα οργάνων με διπλό κυκλικό καντράν, εξατμίσεις χρωμίου και χειρολαβή συνεπιβάτη. Ξεχωρίζει χάρη στα φωτεινά χρώματα του ρεζερβουάρ και τους ακτινωτούς τροχούς, που προσδίδουν πιο σύγχρονη εμφάνιση. Ο βασικός εξοπλισμός ολοκληρώνεται με πολύτιμες λεπτομέρειες, όπως τα φτερά και τα πλευρικά καπάκια από αλουμίνιο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ