ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Vespa "Sei Giorni"

Νέα Vespa "Sei Giorni"

Η τεχνολογία και ο τουριστικός χαρακτήρας, τυπικά χαρακτηριστικά της οικογένειας Vespa GTS, συναντούν την ιστορία και την πιο αυθεντική σπορ παράδοση της Vespa.

Έτσι γεννήθηκε η Vespa Sei Giorni, ένα ειδικό μοντέλο που παράγεται σε αριθμημένη έκδοση και αποτελεί τον διάδοχο της αυθεντικής Vespa Sport «Sei Giorni». Πρόκειται για ένα μοντέλο που έμεινε στην ιστορία και διαμορφώθηκε ειδικά για τον απαιτητικό αγώνα Regularity «Sei Giorni Internazionale di Varese» του 1951, στον οποίο υπήρξε αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής με 9 χρυσά μετάλλια.

Η Vespa GTS, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό το μεγάλο αμάξωμα, που είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από ατσάλι, ιδανική για κομψές μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και πάντα έτοιμη για ταξίδια και περιπέτειες, αποτελεί την τεχνική βάση για τη νέα Vespa Sei Giorni, η οποία εξοπλίζεται με τον πιο ισχυρό κινητήρα στην ιστορία του πιο διάσημου και αγαπημένου σκούτερ στον κόσμο.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο, τεχνολογικά προηγμένο μονοκύλινδρο, 4-χρονο, 4-βάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα 300 Euro 4, με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, που μπορεί να αποδώσει ισχύ 21,2 ίππους στις 7.750 στροφές και μέγιστη ροπή 22 Nm σε μόλις 5.000 στροφές. Αυτές οι τιμές εξασφαλίζουν εξαιρετικά γρήγορη απόκριση επιτάχυνσης και συνολικά άριστες επιδόσεις.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ