ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα προγράμματα χρηματοδότησης Kia με προνόμια

Νέα προγράμματα χρηματοδότησης Kia με προνόμια

Η Kia Ελλάς τρέχει από τον Ιούνιο το "KiaMovingWithYou", ένα νέο πρόγραμμα με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Είναι η εποχή των προσφορών, τόσο στην αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, όσο και στο after sales. Κι επειδή η χρονιά έχει τα ζητήματά της, καθώς βιώνουμε τα απόνερα της πανδημίας του κορονοϊού, οι εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτου, προσπαθούν να αναθερμάνουν την αγορά και το ενδιαφέρον του κοινού.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Η Kia Ελλάς, από την πλευρά της, ξεκίνησε τον Ιούνιο ιδιαίτερα ζεστά, με το πρόγραμμα "KiaMovingWithYou".

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με προκαταβολή από 30% και αποπληρωμή έως 84 μήνες, μηνιαία δόση 1% της αξίας με 7,5% επιτόκιο, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις (για παράδειγμα από €100 για το Picanto ή €223 για το Sportage).

Επίσης περιλαμβάνει την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση Kia καθώς και 5 χρόνια προνομιακό Δωρεάν Service.

Το πρόγραμμα αφορά όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα Kia και καλύπτει για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο) τα τακτικά και προγραμματισμένα service των μοντέλων Kia, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι -όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση- το Δωρεάν Service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία των αυτοκινήτων Kia.

Όσον αφορά τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα παρέχονται σε συνεργασία με την Eurobank.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ