ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Opel Astra και Insignia Sports Tourer

Dynamic: Opel Astra Sports Tourer.
Dynamic: Opel Astra Sports Tourer. OPEL AUTOMOBILE GMBH

Στην Opel προσφέρουν τα νέα Astra και Insignia Sports Tourer, με πρακτικές προτάσεις εξοπλισμού, εξαιρετικά πλούσιο χώρο αποσκευών και προηγμένα συστήματα infotainment.

Μπορεί αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη να είναι πολύ δημοφιλής η κατηγορία των SUV και των Crossovers, και πλέον τα πολυμορφικά MPV να αφανίζονται , εντούτοις τα λεγόμενα Station Wagon κρατούν καλά ακόμα. Κι αυτό επειδή προσφέρουν τεράστιους χώρους σε αυτοκίνητα που δεν στερούνται επιδόσεων ενός 5θυρου Hatchback για παράδειγμα.

Στην Opel, διαχρονικά παράγουν τέτοια μοντέλα, με πρακτικές προτάσεις εξοπλισμού, εξαιρετικά πλούσιο χώρο αποσκευών και προηγμένα συστήματα infotainment.

Τα δύο μοντέλα Astra Sports Tourer και Insignia Sports Tourer, διαθέτουν πέρα από μεγάλο χώρο αποθήκευση και υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης που περιλαμβάνουν καινοτόμο σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix με αντιθαμβωτική δέσμη και Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking). Το σύστημα infotainment IntelliLink, συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, με λειτουργία πλοήγησης φροντίζει οι οδηγοί των Opel station wagon να είναι άριστα συνδεδεμένοι και πάντα στη σωστή διαδρομή για τον προορισμό τους.

Spacious: Opel Astra Sports Tourer.
Spacious: Opel Astra Sports Tourer. OPEL AUTOMOBILE GMBH

Αναμφίβολα, ο XL αποθηκευτικός χώρος και η ευέλικτη διάταξη είναι από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν και στα δύο station wagon της Opel. Για παράδειγμα, το Astra Sports Tourer προσφέρει διαιρούμενα 40:20:40 αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και χωρητικότητα έως 1.630 λίτρων. Το Insignia Sports Tourer προσφέρει 35 λίτρα παραπάνω στο χώρο αποσκευών, με μέγιστη χωρητικότητα 1.665 λίτρα.

Προαιρετικά υπάρχει και το FlexOrganizer Pack με πλαϊνές ράγες, διαχωριστικά δίχτυα και πολυάριθμες λύσεις ασφάλισης φορτίων, ενώ η στάνταρ σχάρα οροφής, επεκτείνει τις δυνατότητες μεταφοράς. Για ακόμα υψηλότερες απαιτήσεις μεταφορών, προτείνεται η λύση τρέιλερ και για τα δύο οχήματα, ενώ τα συστήματα υποστήριξης όπως Trailer Stability Program και Hill Start Assist αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια του ταξιδιού με τρέιλερ. Προαιρετικά, το Insignia Sports Tourer εφοδιάζεται με το πολύ προηγμένο, καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης Twinster με έλεγχο κατανομής μεταξύ των αξόνων (torque vectoring)…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ