ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Jaguar crossover

Νέα Jaguar crossover
JW PHOTOGRAPHY

Η Jaguar παρουσίασε επίσημα το νέο της crossover, E-Pace. Το βρετανικό μοντέλο διαθέτει ένα πανέμορφο σχεδιαστικά αμάξωμα, προϊόν της ομάδας του Ίαν Κάλουμ, ενώ στο εσωτερικό του είναι διάχυτη η αίσθηση της πολυτέλειας.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουμε το δερμάτινο τιμόνι, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, το ηχοσύστημα της Meridian και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro με οθόνη αφής 10 ιντσών.

Βασισμένη πάνω στην πλατφόρμα D8, οι διαστάσεις της E-Pace την κατατάσσουν στην κατηγορία των κόμπακτ μοντέλων της κατηγορίας, έχοντας συνολικό μήκος 4.395 χιλιοστά, ενώ χάρη στο μεταξόνιο των 2.681 χιλιοστών, μπορούν να φιλοξενηθούν ακόμα και πέντε επιβάτες, με τον χώρο αποσκευών να ανέρχεται στα 577 λίτρα.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει δύο βενζινοκίνητα σύνολα 2.0 λίτρων με απόδοση 249 και 300 ίππους και έναν πετρελαίου, με την ισχύ να κυμαίνεται από τους 150 έως τους 240 ίππους, ανάλογα την έκδοση.

Οι κινητήρες συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο 9 σχέσεων, με ορισμένους από αυτούς να συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης AWD.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασής της η Jaguar E-Pace με οδηγό τον κασκαντέρ Terry Grand σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, κάνοντας μία περιστροφή στον αέρα 270 μοιρών, καλύπτοντας απόσταση μήκους 15,3 μέτρων.

Η τιμή της νέας Jaguar E-Pace ξεκινά από τις 28.500 λίρες, στην βρετανική αγορά.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ