ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα έκδοση Fiat Fullback Cross

Νέα έκδοση Fiat Fullback Cross

Με lifestyle προφίλ, το νέο μοντέλο της Fiat είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό pick-up, το οποίο προσφέρεται για καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για διάφορες αποδράσεις εκτός πόλης.

Η κορυφαία έκδοση στη γκάμα του pick-up της Fiat, διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για τέτοιου είδους οχήματα. Διακρίνεται για την ανθεκτικότητα, την ευελιξία και την κορυφαία για την κατηγορία άνεση, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση είναι ενισχυμένη με πιο έντονα εξωτερικά χαρακτηριστικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, το νέο Fullback Cross διαθέτει αποκλειστικές στιλιστικές λεπτομέρειες, που υποδηλώνουν δυναμισμό, όπως η μαύρη αεροδυναμική σπορ μπάρα, η οποία υπογραμμίζει το προφίλ του μοντέλου και αναδεικνύει την ακόμα πιο κομψή σιλουέτα του. Η επιθετική και σπορ όψη του μοντέλου ενισχύεται περαιτέρω χάρη στη μαύρη ματ απόχρωση που εντοπίζεται σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου όπως στην εμπρός γρίλια, τους καθρέφτες, τις λαβές των θυρών, τους θόλους τροχών και τις ζάντες 17 ιντσών, ενώ με μαύρο χρώμα είναι βαμμένα και τα ιδιαίτερης σχεδίασης πλαϊνά σκαλοπάτια.

Το άμεσα αναγνωρίσιμο Fullback Cross συνοδεύεται από πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς Bi-Xenon, φώτα ημέρας LED, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, δερμάτινα καθίσματα και δερμάτινο τιμόνι. Τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα, ενώ το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται ηλεκτρικά. Προαιρετικά διατίθεται το πακέτο Techno, που περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 7”, ραδιόφωνο DAB, CD/MP3 player, Bluetooth και θύρα USB, καθώς και λειτουργία κλειδώματος πίσω διαφορικού. Τέλος, για την ασφάλεια των επιβατών φροντίζουν οι επτά αερόσακοι (συμπεριλαμβανομένου και του αερόσακου για τα γόνατα του οδηγού), το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESC), το σύστημα ευστάθειας ρυμουλκούμενου TSA (για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την ρυμούλκηση), το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (LDW) και το σύστημα υποστήριξης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα.

Νέα έκδοση Fiat Fullback Cross

Το Fullback Cross βασίζεται στην εκδοχή double cab, μήκους 5.28 μ., πλάτους 1.81 μ. και ύψους 1.78 μ. Το μεταξόνιο είναι 3.00 μ. Παρά τις μεγάλες διαστάσεις, το Fiat pick-up ελίσσεται με ευκολία σε διάφορες συνθήκες, καθώς διαθέτει την καλύτερη διάμετρο κύκλου στροφής στην κατηγορία, μόλις 11.8 μέτρα. Επιπλέον, η κάμερα οπισθοπορείας διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό. Το Fullback έχει ικανότητα φόρτωσης 1.100 κιλά και ελκτική ικανότητα 3.100 κιλά.

Το νέο Fiat Fullback Cross εξοπλίζεται με έναν ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου 2.4 lt, προδιαγραφών Euro 6 με απόδοση 180 HP και μέγιστη ροπή 430 Nm στις 2500 στροφές, που διακρίνεται για τη μεγάλη ισχύ, αλλά και τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ