ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα BMW X2 από 33.200 ευρώ

Νέα BMW X2 από 33.200 ευρώ

Η μακρά παράδοση της BMW στα αμαξώματα SUV, ωστόσο με σπορτίφ χαρακτήρα, που για τον λόγο αυτό τα ονομάζει Sports Activity Coupe, ενδυναμώνεται με την παρουσία του ολοκαίνουργιου μοντέλου Χ2.

Κάτι ανάμεσα σε Χ1 και Χ3, η X2 διαθέτει χαρακτήρα που αναμφίβολα την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα και από τα υπόλοιπα μοντέλα της γερμανικής μάρκας. Η αναστροφή του τραπεζοειδούς σχήματος της μάσκας, είναι η μία ένδειξη και η δεύτερη το σήμα BMW στην πίσω κολόνα, που παραπέμπει στα παλιότερα 2000 CS και 3.0 CSL. Πάντως, η νέα Χ2 δεν είναι μόνο από αυτά τα στοιχεία ελκυστική, διότι με τετραγωνισμένους θόλους τροχών, τονισμένες ποδιές και με ευμεγέθεις απολήξεις εξάτμισης, αναμφίβολα κέντρισε τα βλέμματα στο δρόμο, κατά την πρώτη δοκιμή μας.

Νέα BMW X2 από 33.200 ευρώ

Εκτός βέβαια της εξωτερικής εμφάνισης, που παίζει το ρόλο της, στα ενδότερα η X2 πλημμυρίζει σε ποιότητα και σπορ στυλ. Αλλωστε, προορίζεται για νεανικότερο ηλικιακά κοινό. Το τριάκτινο τιμόνι, με μανέτες για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η οθόνη ψηλά στο ταμπλό και οι μικρολεπτομέρειες, κάνουν το κόκπιτ κομψό και λειτουργικό. Ωστόσο, εκείνο που ενδιαφέρει τα μέγιστα, είναι η "καρδιά" του αυτοκινήτου και σε μοτέρ θα ικανοποιήσει τα γούστα πολλών.

Διότι ξεκινά με τρικύλινδρο μοτέρ βενζίνης 1.5 lt στην έκδοση sDrive18i με 136 ίππους και ομοίου κυβισμού πετρελαίου στην έκδοση sDrive18d με 116 ίππους και φθάνει σε δίλιτρα μοτέρ βενζίνης στην sDrive20i με 192 ίππους και πετρελαίου στην xDrive20d με 190 ίππους.

Νέα BMW X2 από 33.200 ευρώ

Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης και οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic, ενώ οι βενζονοκίνητες συνοδεύονται με επτατάχυτο κιβώτιο Steptronic διπλού συμπλέκτη. Πλούσιος εξοπλισμός με προγράμματα οδήγησης (ECO Pro / Comfort / Sport), εκκίνηση χωρίς κλειδί, ηλεκτρικό χειρόφρενο και πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού. Τιμές από 33.200 ευρώ.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ