Μπορείς να κάνεις τα πάντα με τη νέα γενιά εφαρμογών Mercedes me

Πρόσβαση στο ψηφιακό οικοσύστημα των αυτοκινήτων Mercedes-Benz με τρεις εφαρμογές: Mercedes me, Mercedes me Store και Mercedes me Service οι οποίες είναι διαθέσιμες, τόσο από το App Store όσο και από το Google Play Store, σε περισσότερες από 35 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Στην εποχή της ψηφιοποίησης βρισκόμαστε και πολλές εταιρείες δεν έχουν κάνει απλά βήματα, αλλά άλματα, στην προσπάθεια να διευκολύνουν τον πελάτη στην καθημερινότητά του με το αυτοκίνητο.

Η Mercedes-Benz προχωρά ακόμα παραπέρα, με τη νέα γενιά Mercedes me Apps. Μέσω των νέων εφαρμογών, ο ιδιοκτήτης του οχήματος μπορεί ανά πάσα στιγμή να κλείσει ένα ραντεβού στο συνεργείο που προτιμά ή να στείλει τον προορισμό του στο αυτοκίνητο μέσα από την εφαρμογή, να ανοίξει ή να κλείσει τα παράθυρα ή την πανοραμική οροφή μέσω του app.

Όλες οι εφαρμογές Mercedes me συνδέονται μεταξύ τους. Δηλαδή, με μόνο μία σύνδεση με τη χρήση του κωδικού (Mercedes me ID) παρέχεται πρόσβαση και στις τρεις εφαρμογές, με δυνατότητα εναλλαγής τους από το βασικό μενού.

Η εφαρμογή Mercedes me συνδέει το smartphone με το όχημα του κατόχου του. Αυτό επιτρέπει να έχει άμεση πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες όσον αφορά στο αυτοκίνητό του, όπως τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, την απόσταση που απομένει ή την πίεση των ελαστικών – εύκολα και πρακτικά. Οι λειτουργίες ψηφιακών εντολών επιτρέπουν επιπλέον τη θέρμανση του οχήματος, ενώ αυτό είναι σταματημένο, το ανέβασμα ή κατέβασμα των παραθύρων και της πανοραμικής οροφής ή της υφασμάτινης οροφής στα κάμπριο μοντέλα κ.α. Μία επιπλέον νέα λειτουργία είναι το άναψε-σβήσε των προβολέων μέσω της εφαρμογής, ώστε ο κάτοχος του οχήματος να το αναγνωρίσει από απόσταση στο σκοτάδι.

 

Η εφαρμογή Mercedes me Store προσφέρει άνετη πρόσβαση σε όλα τα ψηφιακά προϊόντα της Mercedes-Benz για τo αυτοκίνητο με δυνατότητα αγοράς και επέκτασης της διάρκειας των υπηρεσιών Mercedes me connect και των on-demand χαρακτηριστικών που επιλέγει ο κάτοχος του αυτοκινήτου μέσω smartphone.

Η δε εφαρμογή Mercedes me Service, υπενθυμίζει εγκαίρως το επόμενο ραντεβού για service, το οποίο μπορεί εύκολα να προγραμματιστεί μέσω smartphone. Επιπλέον, εμφανίζει στην οθόνη του κινητού τυχόν προειδοποιητικές λυχνίες που ενδέχεται να ανάβουν στο αυτοκίνητο και προτείνει τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης, όπως π.χ. προτρέπει να ελεγχθεί η πίεση των ελαστικών στο επόμενο πρατήριο καυσίμων της διαδρομής. Επίσης, επιτρέπει την απευθείας επικοινωνία με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, ενώ διατίθενται πρακτικά βίντεο «how-to», με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την αξιοποίηση του μέγιστου βαθμού των δυνατοτήτων που προσφέρει το αυτοκίνητο.

Οι νέες εφαρμογές είναι διαθέσιμες στα App Stores της Apple και της Google σε 35 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.