ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μπήκε στην παραγωγή το νέο Opel Insignia

SORP Opel Insignia MCM im Werk Rüsselsheim - 11. September 2020 - Links Oberbürgermeister Udo Bausch, rechts CEO Michael Lohscheller, hinten Werksleiter Michael Lewald
SORP Opel Insignia MCM im Werk Rüsselsheim - 11. September 2020 - Links Oberbürgermeister Udo Bausch, rechts CEO Michael Lohscheller, hinten Werksleiter Michael Lewald OPEL AUTOMOBILE GMBH

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Rüsselsheim, εκεί όπου θα κατασκευάζεται το νέο Opel Astra κι ένα μοντέλο της DS Automobiles.

Καινούργιο Insignia. Το μεσαίο μεγέθους μοντέλο της Opel, εκσυγχρονίζεται και ήδη βρίσκεται στο εργοστάσιο παραγωγής.

Μάλιστα, το πρώτο νέο Insignia, ένα Sports Tourer σε argon silver/nautic blue χρώμα, που πέρασε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου που βρίσκεται στην έδρα της εταιρείας στο Rüsselsheim, είδαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του ο δήμαρχος της πόλης, Udo Bausch και ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο μπορεί να προσβλέπει σε ένα καλό μέλλον, τόσο για την παραγωγή σύγχρονων οχημάτων, με αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, όσο και για την παραγωγή εξηλεκτρισμένων συνόλων.

Στο εργοστάσιο του Rüsselsheim, επιπλέον του Opel Insignia, θα κατασκευάζει το νέο Opel Astra και από το 2021 ένα μοντέλο της DS Automobiles, του ομίλου PSA, στον οποίο ανήκει η Opel. Τόσο η επόμενη γενιά Astra όσο και το μοντέλο της DS Automobiles θα βασίζονται στη σύγχρονη πλατφόρμα EMP2 του Ομίλου PSA.

Το νέο Opel Insignia προσφέρεται σε εκδόσεις Grand Sport, Sports Tourer και GSi (169kW/230hp), με τη γκάμα των κινητήρων να ξεκινά με τον 1.5lt turbo πετρελαίου 90kW (122hp).

Το Grand Sport σε έκδοση Business Edition, προσφέρει εξοπλισμό όπως: καθίσματα comfort, κλιματισμό (A/C) και Multimedia Navi συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto με έγχρωμη οθόνη αφής 7” και προβολείς τεχνολογίας LED. Το νέο Insignia είναι το πρώτο μοντέλο Opel που προσφέρει συστήματα full LED.

Θα φέρει και όλα τα σύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως προειδοποίηση επικείμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης με ανίχνευση πεζού και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης καθώς και σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας.

Στην Ελλάδα θα εισαχθεί μόνο κατόπιν παραγγελίας, προς τα τέλη του 2020, με τις τιμές να ανακοινώνονται σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ