ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μοναδική προσφορά για το Piaggio MP3

Μοναδική προσφορά για το Piaggio MP3

Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το Piaggio MP3 LTοδηγείται από κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου(κατηγορία Β) και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων ισχύουν δύο προσφορές με όφελος από 700 έως 1000 ευρώ.

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το Piaggio MP3, δημιούργησε τη δική του επανάσταση, διότι ήταν το πρώτο τρίτροχο σκούτερ στον κόσμο, με δύο τροχούς μπροστά και ένα μοναδικό κατοχυρωμένο σύστημα ανάρτησης, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Piaggio.

Με αυτόν τον τρόπο συνδυάστηκε η μέγιστη ασφάλεια, με την απλότητα χρήσης και την πρακτικότητα ενός σκούτερ, προσφέροντας τη δυναμική οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας στις στροφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μηχανισμός μπλοκαρίσματος της μπροστινής ανάρτησηςεπιτρέπει σε στάση (π.χ. στο φανάρι), να μην κατεβάζει ο αναβάτης το πόδι στο δρόμο ή να χρειάζεται το σταντ (που είναι όμως διαθέσιμο), πατώντας απλά το ειδικό κουμπί.

Επιπλέον, χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το Piaggio MP3 LTοδηγείται από κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου(κατηγορία Β), εφόσον αυτή έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013.

Τώρα, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, ισχύουν οι εξής προσφορές:

• Piaggio MP3 300 ABS/ASR SportήBusiness – 7.480 € (όφελος700€)

• Piaggio MP3 500 ABS/ASR SportήBusiness – 8.950 € (όφελος1.000€)…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ