ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mercedes-Benz Ελλάς και ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζουν μαζί

Mercedes-Benz Ελλάς και ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζουν μαζί
STOLISVAGGELIS

Η εξαιρετική συνεργασία που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ανάμεσα στη Mercedes-Benz Ελλάς και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ανανεώθηκε για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο.

Η κορυφαία ελληνική ομάδα και η πιο επιτυχημένη των τελευταίων 20 ετών στην Ευρωλίγκα θα χρησιμοποιεί και φέτος ορισμένα από τα πιο αγαπημένα και ευπώλητα μοντέλα της Mercedes-Benz για τις μετακινήσεις της!

Έτσι, 29 Α-Class, GLA, C-Class, GLC καθώς και 1 Vito Tourer θα φροντίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν ώστε οι μετακινήσεις των αθλητών και των στελεχών της ομάδας να γίνονται με την απαράμιλλη αισθητική, άνεση και ασφάλεια που χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα της Mercedes Benz.

Ο γενικός διευθυντής Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς, Νίκος Πρέζας, ανέφερε ότι "στη Mercedes-Benz Ελλάς πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε ενεργό κομμάτι της κοινωνίας και ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό που πρέπει να όλοι να υπηρετούμε.

Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτυχθεί και η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με την οποία, πέραν όλων των άλλων, μας ενώνει και το ίδιο πάθος για πρωταθλητισμό.

Για έναν υγιή πρωταθλητισμό που δεν σημαίνει απλά «βγαίνω πρώτος», αλλά «δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να βγω πρώτος». Ότι αγωνίζομαι με Πάθος, Ακεραιότητα, Σεβασμό και Πειθαρχία για να φέρνω κάθε χρόνο άριστα αποτελέσματα"...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ