ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μειώθηκαν οι τιμές και στη νέα Skoda Octavia

Μειώθηκαν οι τιμές και στη νέα Skoda Octavia

Η τιμή εκκίνησης ανέρχεται στα 19.500 ευρώ για τη Grand Coupe και στα 20.500 ευρώ για τη Sportswagon, αμφότερες στην έκδοση Ambition 1.0 TSI - 110 ίππων.

Η αλλαγή στον υπολογισμό του τέλους ταξινόμησης, επέφερε μειώσεις τιμών σε πολλά μοντέλα της αγοράς, όπως ήδη έχουμε γράψει.

Στην περίπτωση της νέας Skoda Octavia, 4 γενιάς, η οποία δεν έχει και πολύ καιρό στο εμπόριο, η τιμή εκκίνησης είναι στα 19.500 ευρώ για την έκδοση Grand Coupe και στα 20.500 ευρώ, για την έκδοση Sportswagon. Και οι δύο με τον κινητήρα βενζίνης 1.0 TSI των 110 ίππων, στην έκδοση εξοπλισμού ΑΜΒΙΤΙΟΝ. Η μείωση τιμών ξεκινά από τα 400 ευρώ και φθάνει έως τα 1300 ευρώ, ανάλογα την έκδοση .

Η νέα Octavia, βασίζεται στην πλατφόρμα MQB Evo του Volkswagen Group, φέρει για πρώτη φορά head-up display, τεχνολογία αλλαγής ταχυτήτων shift-by-wire και εργονομικά καθίσματα «Ergo», διαθέτει πλήρη γκάμα κινητήρων με τεχνολογία αιχμής: plug-in υβριδικοί, ήπια υβριδικοί (mild hybrid) και προηγμένοι κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου και συστήματα αιχμής, υποβοήθησης οδηγού για άνεση και ασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ