ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης το ηλεκτρικό e-up!

Μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης το ηλεκτρικό e-up!

Στην Εκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η VW παρουσιάζει το ανανεωμένο ηλεκτρικό, μικρό αυτοκίνητο πόλης, e-up!, με αυξημένο εύρος ηλεκτρικής κίνησης.

Ειδικότερα, η χωρητικότητα των μπαταριών αυξήθηκε από 18,7 kWh σε 32,3 kWh, με αποτέλεσμα η εμβέλεια του οχήματος, σε πραγματικές καταστάσεις οδήγησης, να φθάσει σε 260 χιλιόμετρα, με κατανάλωση ισχύος 12,7 kWh / 100 χλμ.

Ακόμα πιο γρήγοροι και οι χρόνοι φόρτισης της μπαταρίας. Για το 80% της χωρητικότητας, με φόρτιση DC (συνεχούς ρεύματος) στα 40 kW, απαιτούνται μόνο 60 λεπτά, ενώ η διαδικασία χρέωσης μπορεί να προγραμματιστεί εκ των προτέρων, να ξεκινήσει ή να σταματήσει μέσω του smartphone χρησιμοποιώντας την τυπική εφαρμογή "maps + more". Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να λειτουργήσει το σύστημα κλιματισμού στο e-up!

Ο ηλεκτροκινητήρας των 61 kW, προσφέρει επιτάχυνση 11,9 δευτ. στα 0-100 χλμ./ώρα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 130 χλμ./ώρα. Στη Γερμανία, η τιμή με την επιδότηση του κράτους 2.000 ευρώ και την πρόσθετη επιδότηση 2.380 ευρώ από την VW, ανέρχεται στα 21.975 ευρώ.

Ο βασικός εξοπλισμός του μοντέλου, περιλαμβάνει αυτόματο σύστημα κλιματισμού, ηχοσύστημα με διασύνδεση Bluetooth και DAB +, "maps + more" και σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης από τη λωρίδα Lane Assist. Το e-up! στυλ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά και περαιτέρω επιλογές εξατομίκευσης.

Η Volkswagen παρέχει εγγύηση στις μπαταρίες για 8 χρόνια ή 160.000 χλμ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ