Μεγάλη ζήτηση για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo XC40 P8 AWD

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo XC40 P8 AWD θα λανσάρει η σουηδική εταιρεία με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Με σχεδόν 46.000 πωλήσεις plug-in υβριδικών εκδόσεων το 2019, αύξηση 23% σε σύγκριση με το 2018, η Volvo Cars είδε ήδη το 20% των πωλήσεών της να είναι υβριδικές εκδόσεις.

Τώρα, η σουηδική μάρκα ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το XC40 Recharge P8 AWD, για το οποίο ξεκίνησαν οι παραγγελίες και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Η εταιρεία, θα δώσει έμφαση στην παραγωγή ηλεκτρικών μοντέλων, θέλοντας το 50% των συνολικών πωλήσεών της έως το 2025, να είναι εξηλεκτρισμένα μοντέλα.

 

Το τετρακίνητο X840 Recharge P8 αποτελεί ορόσημο για τη Volvo Cars, κι έρχεται με ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας, με λειτουργικό σύστημα Android της Google.Το μοντέλο βασίζεται στην CMA (Compact Modular Architecture), μια προηγμένη πλατφόρμα οχημάτων που αναπτύχθηκε από κοινού με την ομάδα κινεζικής Geely, που έχει εξαγοράσει τη Volvo Cars.

Ο κινητήρας του XC40 Recharge P8, έχει ισχύ 408 ίππων και προσφέρει περισσότερα από 400 χλμ. αυτονομίας, σύμφωνα με το νέο πρότυπο μέτρησης (WLTP), ενώ η μπαταρία φορτίζεται στο 80% της χωρητικότητάς της σε 40 λεπτά, από ταχυφορτιστή.

 

Επίσης, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Android, προσφέρει πρωτοφανή εξατομίκευση, βελτιωμένα επίπεδα διαισθητικότητας και ενσωματωμένη τεχνολογία και υπηρεσίες της Google, όπως Google Assistant, Google Maps και Google Play Store.

Καταλήγοντας, το μοντέλο εφοδιάζεται με όλα τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS