ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με το βλέμμα στα ηλεκτρικά η Honda στο Τόκιο

Με το βλέμμα στα ηλεκτρικά η Honda στο Τόκιο

Δεν θα μπορούσε παρά να εντυπωσιάσει η Honda στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. (φωτογραφία)

Η ιαπωνική μάρκα θεωρείται μια ισχυρή και επιτυχημένη εταιρεία, έχοντας δημιουργήσει μία ευρεία σειρά προϊόντων, από μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα μέχρι προϊόντα παραγωγής ισχύος (γεννήτριες) ακόμα και ιδιωτικά αεροπλάνα (business jets).

Επιπλέον, η Honda δουλεύει πάνω στην εξέλιξη διαφόρων τεχνολογιών και προϊόντων που θα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα και στην εξέλιξη των βενζινοκίνητων οχημάτων, για λιγότερους ρύπους και μεγαλύτερη απόδοση. Στον τομέα της αυτοκίνησης, έχει επεκτείνει τη γκάμα υβριδικών οχημάτων και θα εξακολουθεί να βελτιώνει τα υβριδικά, τα plug-in υβριδικά και τα EV (ηλεκτρικά) μοντέλα της.

Με το βλέμμα στα ηλεκτρικά η Honda στο Τόκιο

Στο Τόκιο παρουσιάζει συνοπτικά:

Honda Sports EV Concept: Πρωτότυπο μοντέλο που συνδυάζει επιδόσεις EV και AI (τεχνητή νοημοσύνη) σε ένα compact αμάξωμα.

Honda Urban EV Concept: Πρωτότυπο μοντέλο που υποδηλώνει την τεχνολογική και σχεδιαστική κατεύθυνση για τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα μαζικής παραγωγής της Honda. Ένα νέο μοντέλο προερχόμενο από αυτό το πρωτότυπο θα αρχίσει να πωλείται πρώτα στην Ευρώπη και μετά στην Ιαπωνία, το 2020.

Honda NeuV: Ένα ηλεκτρικό EV concept που διερευνά τις νέες δυνατότητες των οχημάτων μέσω των τεχνολογιών αυτοματοποιημένης οδήγησης και Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Honda CR-V: Κυκλοφορεί σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η οικογένεια του νέου CR-V περιλαμβάνει το πρώτο υβριδικό μοντέλο της σειράς με το πρώτο υβριδικό σύστημα δύο ηλεκτροκινητήρων της Honda, “SPORT HYBRID i-MMD”, το οποίο θα διατίθεται σε εκδόσεις FWD και 4WD.

Clarity PHEV: Βασίζεται στο Honda Sport Hybrid i-MMD, με αυξημένη την ισχύ και χωρητικότητα της μπαταρίας, και EV αυτονομία πάνω από 100 km. Το Clarity PHEV, είναι ένα plug-in υβριδικό μοντέλο νέας γενιάς...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ