ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με τη νέα της υπογραφή η Citroen στη Φρανκφούρτη

Με τη νέα της υπογραφή η Citroen στη Φρανκφούρτη

Η Citroen έκανε το "Inspired by You" νέα εταιρική υπογραφή, κάνοντας αυτή την αρχή πραγματικότητα στους δυνητικούς και στους ήδη πελάτες της.

Η αρχή έγινε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016. Τώρα, η Citroen έκανε το "Inspired by You" νέα εταιρική υπογραφή, κάνοντας αυτή την αρχή πραγματικότητα στους δυνητικούς και στους ήδη πελάτες της.

Μια παγκόσμια υπογραφή, την οποία με περηφάνια η Citroen θα υποστηρίξει για πρώτη φορά στο επικείμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που ανοίγει τις πύλες του την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

Από τότε που ιδρύθηκε, η Citroen δεν έχει σταματήσει να οραματίζεται και να δίνει στο ευρύ κοινό καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν τις μετακινήσεις για όλους.

Από το Traction Avant και το 2CV, από το Type H και το Berlingo, από το Méhari στο Ε- Méhari και από τα MPV Picasso στα SUV Aircross, η Citroen ανέκαθεν συνόδευε τις κοινωνικές αλλαγές, έχοντας μια αξιέπαινη διαίσθηση των αναγκών του κοινού σε όλο τον κόσμο.

Με τα αυτοκίνητά της να είναι αυτά που την καθιστούν ως την εταιρεία «με γνώμονα τον άνθρωπο», σήμερα αναβιώνει πιο πειστικά από ποτέ αυτή τη διάθεση.

Η Citroen «υπογράφει» σε παγκόσμιο επίπεδο με την πλέον αυθόρμητη έκφραση τις διαθέσεις της, «INSPIRED BY YOU», που έρχεται σε συνέχεια του επιτυχημένου «CRÉATIVE TECHNOLOGIE» που είχε παρουσιαστεί το 2009.

To «INSPIRED BY YOU» σημαίνει πολλά περισσότερα από μια «απλή» εταιρική υπογραφή, είναι η «Βασική Αρχή» πίσω από τις λύσεις που δίνει η Citroen στους τομείς των:

Προϊόντων: όπως είναι το νέο C3 και τα SUV C3 Aircross και C5 Aircross. Νέα μοντέλα που φέρνουν νέα πνοή στην εμπειρία των επιβατών, με το περιβάλλον της καμπίνας τους να φροντίζει για την ήρεμη και ξεκούραστη μετακίνησή τους - το κάθε ένα στην κατηγορία του…

www.driveandttravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ