ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με νέο μοντέλο η Citroen στη Φρανκφούρτη

Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions
Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions COPYRIGHT WIILIAM CROZES @ CONTINENTAL PRODUCTIONS

Πρεμιέρα για το C3 Aircross, το συμπαγές SUV στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου.

Το είχαμε δει πρωτότυπο, θα το δούμε και στην έκδοση παραγωγής. Το πρώτο συμπαγές SUV στην ιστορία της Citroen είναι γεγονός. Πρόκειται για το C3 Aircross, ένα SUV νέας γενιάς, με ξεχωριστή προσωπικότητα, που προσφέρει χώρους και μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση της καμπίνας και στην εξυπηρέτηση των επιβατών, παράλληλα με κορυφαία τεχνολογία συνδεσιμότητας σε όλα τα επίπεδα.

Μαζί του, στο περίπτερο της μάρκας στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, θα είναι δύο ακόμα νέα μοντέλα που διέπονται και αυτά από το πνεύμα της περιπέτειας και του ελεύθερου χρόνου:

Το SPACETOURER RIP CURL CONCEPT, ένα τελείως νέο πρωτότυπο αυτοκινήτο ενός όγκου με τετρακίνηση για να μπορεί να πηγαίνει παντού χωρίς πρόβλημα και με όλες τις ανέσεις, όπου την πλήρη μετατροπή έχει σχεδιάσει η Rip Curl με την τεχνογνωσία της στην αδιάκοπη διασκέδαση.

Το νέο E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES, για το οποίο έγραψα, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής με ισχυρή προσωπικότητα στην οποία συνδυάζονται τα χαρακτηριστικά των δύο από τις πλέον εμβληματικές γαλλικές εταιρείες, σηματοδοτόντας παράλληλα και τη 2η γενιά του E-MEHARI.

Τρία νέα μοντέλα και τρεις διαφορετικές εκφράσεις για την αυτοκινητιστική εμπειρία Citroen: έτσι αποκαλύπτεται με τον καλύτερο τρόπο η ικανότητα της Citroën να εμπνέεται από πολλά διαφορετικά life style και να προσφέρει μοντέρνες λύσεις, προσαρμοσμένες με τον καλύτερο τρόπο στην εποχή και με έντονη προσωπικότητα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ