ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με νέο κοινωνικό πρόσωπο η Mercedes-Benz Ελλάς

Με νέο κοινωνικό πρόσωπο η Mercedes-Benz Ελλάς
K.LAGOUDAKIS PHOTOGRAPHY

Οι εταιρείες αυτοκινήτων, εδώ και χρόνια “επιστρέφουν” στην κοινωνία, μέρος από τα οφέλη που αποκομίζουν από τους πελάτες τους.

Προφανώς, τα οφέλη των εταιρειών είναι τα χρήματα από τις πωλήσεις των αυτοκινήτων και οι εταιρείες με τη σειρά τους προβαίνουν σε διάφορες ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα.

Η Mercedes-Benz Ελλάς, είναι αλήθεια ότι έχει αναπτύξει ξεχωριστές δράσεις κοινωνικής προσφοράς, κάνοντας τον εθελοντισμό και την αξία της ανιδιοτέλειας κομμάτι της καθημερινότητας όλων των εργαζομένων της.

Σε συνεργασία με τον οργανισμό ethelon, η Mercedes-Benz Ελλάς εγκαινίασε πρόσφατα το νέο της Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης #love2give, με στόχο τη δημιουργία μιας εταιρικής κοινότητας εθελοντών, στους οποίους θα κοινοποιούνται τακτικές δράσεις, βασισμένες σε τρεις από τους πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Mercedes-Benz Ελλάς – τους εργαζόμενους της εταιρείας, την κοινωνία και το περιβάλλον – και στους 17 στόχους του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

"Οι μέχρι τώρα προσπάθειές μας έχουν αποδώσει. Έχουμε κάνει αρκετά για τους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Με το πρόγραμμα #love2give θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, συντονισμένα και στοχευμένα, σε ακόμη περισσότερους φορείς και κοινωνικές ομάδες που έχουν πραγματικά ανάγκη, οργανώνοντας δράσεις και συμμετέχοντας σε ενέργειες με σκοπό να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα" δήλωσε η Νικολέττα Καβαθούλη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Ήδη τον Απρίλιο, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες 2 δράσεις της ομάδας #love2give. Στο 3ο Plane Pull, για την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τράβηξαν για 10 μέτρα ένα αεροπλάνο Boeing 757 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, οι εργαζόμενοι της Mercedes-Benz Ελλάς συνέλεξαν συνολικά 698 βιβλία, στηρίζοντας την προσπάθεια δημιουργίας τριών βιβλιοθηκών σε αντίστοιχους Οργανισμούς που στεγάζουν παιδιά, εφήβους και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ξεπερνώντας κατά πολύ τον στόχο της συλλογής 190 βιβλίων που είχε τεθεί αρχικά. Οι δράσεις της ομάδας συνεχίζονται και τον Μάϊο με ενέργειες κοινωνικού και οικολογικού χαρακτήρα...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ