ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με νέο ελαστικό η Bridgestone στη Φρανκφούρτη

Με νέο ελαστικό η Bridgestone στη Φρανκφούρτη

Η Bridgestone, επιστρέφει στη Φρανκφούρτη για να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου (12 - 24 Σεπτεμβρίου), τις τελευταίες της καινοτομίες.

Εκεί θα κάνει πρεμιέρα το Bridgestone Turanza T005 με ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα και απευθύνεται στην κατηγορία τουρισμού.

Παράλληλα, η εταιρεία θα παρουσιάσει περισσότερα στοιχεία για την τεχνολογία Bridgestone World Solar Challenge που εφαρμόζει την τεχνολογία ologic στα ελαστικά Ecopia, ενώ θα αποκαλύψει ένα ηλιακό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από το Πανεπιστήμιο Bochum της Γερμανίας.

Όσον αφορά στην επαναστατική τεχνολογία ologic της Bridgestone, προσφέρει μείωση καυσίμου χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια. Η μεγαλύτερη διάμετρος του ελαστικού μειώνει την αντίσταση κύλισης, ενώ παράλληλα το μικρότερο πλάτος πέλματος μειώνει την αντίσταση του αέρα, με αποτέλεσμα τη μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και των αντίστοιχων εκπομπών διοξειδίου άνθρακα.

Επίσης, η Bridgestone θα παρουσιάσει όλες τις πρόσφατες καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου ελαστικού "Air Free Concept" για ποδήλατα και αυτοκίνητα, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ