ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με μοντέλα που άφησαν εποχή

Με μοντέλα που άφησαν εποχή
FERRARI S.P.A. - ANDREA GIOVANELLI/LAPRESSE

Από την 1η Οκτωβρίου το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου γιορτάζει την επέτειο για τα 70 χρόνια ιστορίας της Ferrari.

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου (Ιουλιανού 33-35, Αθήνα) γιορτάζει από την 1η Οκτωβρίου την επέτειο για τα 70 χρόνια ιστορίας της Ferrari.

H φίρμα από το Μαρανέλο έχει γίνει θρύλος, έχοντας δημιουργήσει διαχρονικά πιστούς οπαδούς σε ολόκληρη την υφήλιο, χάρη στις διακρίσεις της στους αγώνες αυτοκινήτου και τα πολύ ιδιαίτερα αυτοκίνητά της.

Επίσης έχει την τιμή ένα μοντέλο της, η 250 GTO του 1962, να έχει τον τίτλο του ακριβότερου αυτοκινήτου στον κόσμο, με την τιμή του να ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Στην ειδικά αφιερωμένη στην Ferrari έκθεση, θα εκτίθενται δώδεκα μοντέλα του Ιταλού κατασκευαστή, ανάμεσά τους και ένα αντίγραφο της 250 GTO σε κλίμακα 1:1, κατασκευασμένο από πολλά γνήσια ανταλλακτικά στην Μεγάλη Βρετανία.

Εκτός της έκθεσης για τα 70 χρόνια της Ferrari, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου γιορτάζει την επέτειο των 60 ετών του Fiat 500, όπως και τα 50 χρόνια του NSU Ro 80.

Για το πρώτο, οι επισκέπτες του Μουσείου έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τρεις βελτιωμένες εκδόσεις, τις Fiat Abarth 695 SS και 695 SS Asseto Corsa, καθώς επίσης και ένα Giannini 126 NP…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ