ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με Γιούργκεν Κλοπ η προβολή του νέου Corsa

Με Γιούργκεν Κλοπ η προβολή του νέου Corsa

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είναι πρεσβευτής της Opel και θαυμαστής του νέου μικρού αυτοκινήτου.

Συνηθίζει η Opel να χρησιμοποιεί γνωστά ονόματα από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, προκειμένου να τους ανακηρύσσει πρεσβευτές και να τους χρησιμοποιεί στις καμπάνιες των μοντέλων της.

Κι ενώ το νέο Opel Corsa βρίσκεται προ των πυλών του λανσαρίσματος, ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Γερμανός προπονητής και πρεσβευτής της Opel, εδώ και 7 χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 20 τηλεοπτικές καμπάνιες, τίθεται επικεφαλής της καμπάνιας του νέου μοντέλου.

Στο βίντεο της καμπάνιας – που ξεκινά με το ηλεκτρικό Corsa-e – όλοι μιλούν για ηλεκτροκίνηση, το μέλλον του αυτοκινήτου και τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για τον Κλοπ. Στη θεωρία όλα είναι τέλεια, αλλά το σημαντικότερο είναι η απόλαυση πίσω από το τιμόνι. Και μπορείς να δεις το πόσο απολαμβάνει ο προπονητής της Λίβερπουλ την οδήγηση του Corsa-e στις νέες τηλεοπτικές διαφημίσεις.

«Σίγουρα ανήκω στους υποψήφιους πελάτες του Corsa-e,» σχολιάζει ο Jürgen Klopp.» Το ηλεκτρικό Corsa είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις του από το σπίτι στο προπονητικό κέντρο, στο Ανφιλντ ή το αεροδρόμιο. «Ένα θαυμάσιο αυτοκίνητο από κάθε άποψη – η Opel έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά.» Με τη μπαταρία των 50kWh, το πεντάθυρο 100kW (136hp) μπορεί να διανύσει μέχρι 330 χλμ. με μία φόρτιση της μπαταρίας. Για τον Κλοπ, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να φορτίζει τη μπαταρία μόνο μία φορά την εβδομάδα...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ