ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με Audi οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Static photo

Colour: Tofana White

Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro:
This car is not yet on sale. It has not yet been homologated and is therefore not subject to the 1999/94/EG guideline.
Static photo Colour: Tofana White Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro: This car is not yet on sale. It has not yet been homologated and is therefore not subject to the 1999/94/EG guideline. AUDI AG

Η Audi προσέφερε αυτοκίνητα στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα μία χρονιά. Τι επέλεξαν οι παίκτες και ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης, παρέλαβαν την περασμένη εβδομάδα τα Audi που θα οδηγούν την σεζόν που διανύουμε.

Πριν όμως την παράδοση, μία έκπληξη περίμενε τους αστέρες της Μαδρίτης. Άλλαξαν τις ποδοσφαιρικές τους στολές, φόρεσαν αγωνιστικές φόρμες και πήραν θέση σε ειδικούς προσομοιωτές, για να πάρουν μια γεύση του Audi e-tron FE04, του ηλεκτρικού αγωνιστικού μονοθέσιου της Audi με το οποίο η μάρκα θα συμμετέχει στη Formula E. Το μονοθέσιο θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν για τη Formula E, στο Χονγκ Κονγκ (2-3 Δεκεμβρίου).

Για άλλη μια χρονιά, στην κορυφή της λίστας προτίμησης ήταν το Audi Q7. Το μεγάλο SUV της Audi ήταν επιλογή των Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Μόντριτς και Κασεμίρο όπως και 11 ακόμα συμπαικτών τους, με τρεις από αυτούς να επιλέγουν το plug-in υβριδικό Audi Q7 e-tron Quattro.

Επίσης, δημοφιλή ανάμεσα στους Μαδριλένους αναδείχθηκαν τα σπορ μοντέλα RS. Ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε το Audi RS 6 Avant, ο super-star της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο και ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας το Audi RS 7 Sportback. Ο δε αρχηγός Σέρχιο Ράμος θα οδηγεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ένα Audi R8 Spyder.

Για την ιστορία, γρηγορότερος στο τιμόνι του προσομοιωτή του Audi e-tron FE04, αναδείχθηκε ο αμυντικός των πρωταθλητών Ισπανίας, ο Ντάνι Καρβαχάλ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ