ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με 245 άλογα έρχεται η plug-in υβριδική Skoda Octavia RS iV

Με 245 άλογα έρχεται η plug-in υβριδική Skoda Octavia RS iV

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες του στις αρχές Μαρτίου, αποτελεί πεδίον δόξης λαμπρό, για την αποκάλυψη νέων μοντέλων.

Στην όμορφη πόλη της Ελβετίας, η Skoda πρόκειται να αποκαλύψει την κορυφαία έκδοση της τέταρτης γενιάς Octavia, η οποία, μάλιστα, θα είναι και plug-in hybrid. Τα μαύρα λογότυπα RS δίνουν έμφαση στο δυναμικό σχεδιασμό του best-seller της τσεχικής μάρκας, του οποίου οι διαστάσεις έχουν ελαφρώς αυξηθεί σε σχέση με του προκάτοχού του.

Ως το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο Skoda RS, είκοσι χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης Octavia RS, η Octavia RS iV πρόκειται να αποδίδει 245 ίππους, έχοντας πολύ χαμηλή κατανάλωση και περιορισμένους ρύπους. Το μοντέλο θα προσφέρεται τόσο σε έκδοση Grand Coupe όσο και σε Sportswagon.

Με 245 άλογα έρχεται η plug-in υβριδική Skoda Octavia RS iV

Ανάμεσα στα ελκυστικά σχεδιαστικά στοιχεία, περιλαμβάνονται η χαρακτηριστική μάσκα σε μαύρο χρώμα, το μπροστινό σπορ μέρος με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις τονισμένες μαύρες λεπτομέρειες. Οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου, οι διαχύτες εμπρός και πίσω και τo σπόιλερ στην πόρτα του πορτμπαγκάζ στην έκδοση Grand Coupe και ψηλότερα στην οροφή στη Sportswagon, υπογραμμίζουν το δυναμικό παρουσιαστικό της Octavia RS iV...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ