ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Λευκή τέχνη από τη Mercedes

Λευκή τέχνη από τη Mercedes
DAIMLER AG

Ειδικές εκδόσεις “White Art Edtition” για τις Α-Class, Β-Class, CLA και GLA.

Ακόμα και οι premium μάρκες θέλουν να έχουν εκδόσεις μοντέλων που να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο στο δρόμο. Η Mercedes, με την ειδική έκδοση “White Art Edition”, προσφέρει φρέσκιες πινελιές τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Για όσους λοιπόν θεωρούν το λευκό το χρώμα που τους ταιριάζει, στις ειδικές εκδόσεις θα βρουν εξωτερικά κάθετες γραμμές σε λευκό ή μαύρο ματ σε όποιο από τα πέντε διαθέσιμα χρώματα (μαύρο “cosmos”, μαύρο “night”, γκρι “mountain”, ασημί “polar” ή λευκό “cirrus”), ενώ το σήμα “Edition” στα φτερά και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών (19 ιντσών για την GLA) σχεδίασης πολλαπλών αχτίνων, συμπληρώνουν την όμορφη, σπορτίφ εικόνα.

Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα είναι από δέρμα ARTICO / DINAMICA και η σχεδίασή τους με ρίγες σε λευκό και γκρι. Προαιρετικά διατίθενται και καθίσματα AMG Performance από δέρμα ARTICO / DINAMICA και σχεδίαση με ρίγες σε λευκό και γκρι. Το σπορ τιμόνι είναι 3 αχτίνων, πολυλειτουργικό, με επίπεδο κάτω μέρος και μικροΐνες DINAMICA στα σημεία λαβής. Οι ζώνες ασφαλείας είναι μαύρου χρώματος με λευκές ρίγες ενώ όλος ο εσωτερικός διάκοσμος των μοντέλων είναι από μαύρες μικροΐνες DINAMICA. Οι δακτύλιοι των αεραγωγών είναι λευκοί ενώ το ταμπλό του αυτοκινήτου είναι από δέρμα ARTICO σε μαύρο χρώμα και διακοσμητικές γκρι ραφές. Αντίστοιχα, γκρι ραφές έχουν και τα υποβραχιόνια στις πόρτες και στην κεντρική κονσόλα ενώ ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων με λεπτομέρειες από χρώμιο διαθέτει και αυτός διακοσμητικές ραφές σε γκρι χρώμα. Τέλος, το πακέτο ολοκληρώνεται με ξεχωριστά υφασμάτινα πατάκια, τα οποία φέρουν το λογότυπο “Edition” και γκρι διακοσμητικές ραφές.

Για την ελληνική αγορά, είναι διαθέσιμο και το πακέτο White Art Edition Plus, μόνο για συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και περιλαμβάνει επιπρόσθετο εξοπλισμό από την ειδική έκδοση White Art με σημαντικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή.

Για παράδειγμα, η A 180 d με το πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης White Art καθώς και την κάμερα οπισθοπορείας, το πακέτο Night, τους προβολείς LED High Performance και το πακέτο καθρεπτών με συνολικό όφελος πακέτου 1.530 ευρώ.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ