ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Λέτε να μην γνωρίσουν έτσι την πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe;

Λέτε να μην γνωρίσουν έτσι την πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe;

Το νέο, τετράθυρο, πολυτελές compact coupe, έχει βγει στους δρόμους καμουφλαρισμένο, στο πλαίσιο της τελικής φάσης δοκιμών, στην περιοχή του Μονάχου.

Εξάπτοντας ακόμα περισσότερο την περιέργεια των περαστικών για το εντυπωσιακό, πολύχρωμο καμουφλάζ των μοντέλων δοκιμών, ο μεγάλος QR κωδικός στις εμπρός πόρτες οδηγεί τα έκπληκτα βλέμματα στον ιστότοπο www.bmw.com/2-series-gran-coupe.

Πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της Σειράς 2 Gran Coupe στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, τον Νοέμβριο του 2019, αυτός ο κεντρικός ιστότοπος θα προσφέρει στους επισκέπτες συνεχή ενημέρωση για το πολυτελές αυτοκίνητο, το λανσάρισμα του οποίου, αναμένεται στην παγκόσμια αγορά την άνοιξη του 2020.

Στην πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe, η εντυπωσιακή μετεξέλιξη της φόρμας ενός κλασικού sedan υποστηρίζεται από την προηγμένη αρχιτεκτονική εμπρόσθιας κίνησης της BMW και μοιράζεται μία σειρά από προηγμένες τεχνολογίες με την πρόσφατα λανσαρισμένη, νέα BMW Σειρά 1. Ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του νέου αυτοκινήτου, είναι η τεχνολογία ελέγχου ολίσθησης ARB (near-actuator wheel slip limitation) γνωστή από το BMW i3s. Το ARB χρησιμοποιεί αισθητήρα ολίσθησης τοποθετημένο απευθείας στη μονάδα ελέγχου του κινητήρα (ECU) αντί για την αντίστοιχη μονάδα του συστήματος DSC (Dynamic Stability Control).

Λέτε να μην γνωρίσουν έτσι την πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe;

Καταργώντας τις μεγάλες διαδρομές για τη μετάδοση του σήματος, οι πληροφορίες μεταδίδονται με τριπλάσια ταχύτητα, ενώ ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι η ολίσθηση του τροχού τίθεται υπό έλεγχο ακόμα και δέκα φορές πιο γρήγορα. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία ελέγχου πρόσφυσης συνδυάζεται με το σύστημα BMW Performance Control (κατανομή ροπής εκτροπής) που επίσης περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, προσφέροντας μία άμεση και έντονη οδηγική εμπειρία, τόσο με εμπρόσθια κίνηση (FWD) όσο και με το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive της BMW M235i xDrive.

Το σπορ κορυφαίο μοντέλο εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο κινητήρα στην οικογένεια του BMW Group, αποδίδοντας 225 kW (306 hp). Επίσης συνοδεύεται στάνταρ από το νέο μπλοκέ διαφορικό Torsen, που προσφέρει στο αυτοκίνητο ακόμα πιο σπορ αίσθηση, μέσω μερικής εμπλοκής των εμπρός τροχών…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ