ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Leon Cupra R με 310 ίππους, η ατραξιόν της Seat

Leon Cupra R με 310 ίππους, η ατραξιόν της Seat

Η Seat έδωσε σήμερα (4/9) μια πρόγευση για το τι θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη την ερχόμενη εβδομάδα. Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.

Λίγες ημέρες πριν τη σημαντικότερη έκθεση αυτοκινήτου για την Ευρώπη, η Seat έδωσε σήμερα (4/9) μια πρόγευση για το τι θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Luca de Meo, πρόεδρος της ισπανικής μάρκας, μέσω ενός πρωτοποριακού Web Media Conference, αποκάλυψε ότι τα κυριότερα highlights της μάρκας στο περίπτερό της στην έκθεση, θα είναι το νέο crossover Arona, που βασίζεται στο πάτωμα του Ibiza, το Leon CUPRA R και το νέο 1.0 SEAT Ibiza TGI που διαθέτει ένα ρεζερβουάρ βενζίνης και δύο με φυσικό αέριο CNG.

Επίσης, την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της Seat, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένη συνέντευξη τύπου θα αναφερθεί στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, ενώ θα δημοσιοποιήσει τα υποψήφια, τελικά ονόματα για το νέο μεγάλο SUV της Seat, το μεγαλύτερο του Ateca.

Η Seat βιώνει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα μεγέθη πωλήσεων σημείωσαν αύξηση κατά 30%. Το προηγούμενο έτος καταγράφηκαν σχεδόν 410.000 πωλήσεις και λειτουργικά κέρδη 143 εκατομμύρια ευρώ, τα καλύτερα αποτελέσματα στην ιστορία της.

Κατά τη διάρκεια του οκταμήνου του 2017 η SEAT κατέγραψε περισσότερες από 310.000 πωλήσεις, 13% αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Και αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα από το 2001.

Τώρα, όσον αφορά στο Leon CUPRA R, αναμένεται να κλέψει την παράσταση στην έκθεση. Το πιο ισχυρό αυτοκίνητο της Seat θα παραχθεί μόνο σε 799 μονάδες. Θα διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με ισχύ 310 ίππους καθώς και με DSG έξι ταχυτήτων με ισχύ 300 ίππους…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ