ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

LeasePlan Special Deals: Το leasing αυτοκινήτου πιο προσιτό από ποτέ!

LeasePlan Special Deals: Το leasing αυτοκινήτου πιο προσιτό από ποτέ!

Η μακροχρόνια δέσμευση της αγοράς και συντήρησης ενός οχήματος δεν είναι απλή υπόθεση. Γι' αυτό και το leasing αυτοκινήτου έρχεται ως μια αντιπρόταση με πολλές και δελεαστικές αρετές.

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το leasing αυτοκινήτου στις μέρες μας αποτελεί μια τάση με ανοδική πορεία, η οποία αφορά όχι μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες, κάνοντας έτσι τα επαγγελματικά αυτοκίνητα ιδιαίτερα προσιτά σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Καθώς η μακροχρόνια δέσμευση της αγοράς και συντήρησης ενός οχήματος δεν είναι πλέον μια καθόλου απλή υπόθεση, το leasing αυτοκινήτου έρχεται ως μια αντιπρόταση που διαθέτει πολλές και δελεαστικές αρετές από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν ακόμα και οι ιδιώτες: πληρώνοντας ένα σταθερό μηνιαίο ποσό, χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο της επιλογής σας για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να δεσμεύσετε κεφάλαιο για την αγορά του.

Παράλληλα, απαλλάσσεστε από άγχη της ιδιοκτησίας όπως τέλη κυκλοφορίας, έξοδα ασφάλισης, service, πτώση της αξίας στη μεταπώληση, διαχείριση ατυχήματος κ.α., καθώς αυτά συμπεριλαμβάνονται στη μηνιαία μίσθωση αυτοκίνητου. Το leasing είναι ιδανικό όταν οι συνθήκες ή οι ανάγκες σας είναι ευμετάβλητες αλλά η καθημερινότητά σας "ζητάει" επιτακτικά ένα αυτοκίνητο – και, μάλιστα, μπορείτε να έχετε όλα τα ατού με το μέρος σας, αρκεί να αρπάξετε τις ευκαιρίες!

Και πιο συγκεκριμένα, τις ευκαιρίες και τις μοναδικές προσφορές leasing που προσφέρει η LeasePlan με τα Special Deals που "τρέχουν" όλο το χρόνο και ανανεώνονται πολύ συχνά. Μέσα από αυτά, μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας το αυτοκίνητο που θέλετε με το χρηματικό ποσό που σας ταιριάζει, καθώς οι ειδικοί σύμβουλοι της εταιρείας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να επιλέξετε τα οικονομικά πακέτα που σας συμφέρουν, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Σάς προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στο Easy Plan πακέτο υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις βασικές και αναγκαίες υπηρεσίες για την πιο απλή και εύκολη διαχείριση του αυτοκινήτου (ή των αυτοκινήτων σας) και περιλαμβάνει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως διαπραγμάτευση, αγορά και χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, ασφαλιστική κάλυψη, διαχείριση ατυχήματος, συντήρηση οχήματος και αντικατάσταση ελαστικών, Οδική βοήθεια, όχημα αντικατάστασης και γραμμή εξυπηρέτησης οδηγών σε 24ωρη βάση.

LeasePlan Special Deals: Το leasing αυτοκινήτου πιο προσιτό από ποτέ!

Ανακαλύψτε τα πολύ ενδιαφέροντα (και συμφέροντα) Special Deals της LeasePlan που συνεχώς ανανεώνονται στο όπου θα ενημερωθείτε και για τις επετειακές προτάσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας της LeasePlan στην Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ