ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ξεκίνησε περιοδεία με το τρόπαιο η Nissan

Nissan drives new UEFA Champions League Trophy Tour
Nissan drives new UEFA Champions League Trophy Tour NISSAN DRIVES NEW UEFA CHAMPIONS LEAGUE TROPHY TOUR

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη της πέμπτης σεζόν της ως κορυφαίου συνεργάτη του UEFA Champions League, η Nissan πήρε τους... δρόμους!

Μια νέα και καινοτόμα περιοδεία στην Ευρώπη, με το νέο τρόπαιο της διοργάνωσης, ξεκίνησε η Nissan.

Το "κλειδί" σε αυτό το ταξίδι της Nissan ανά την Ευρώπη, θα είναι το Football Lab (εργαστήρι του ποδοσφαίρου), μια υπερσύγχρονη κατασκευή 140 τετραγωνικών μέτρων, η οποία θα επισκεφθεί επτά μεγάλες πόλεις του UEFA Champions League, σε πέντε χώρες, τους επόμενους τρεις μήνες. Το Nissan Football Lab θα πάει πρώτα στο Ντόρτμουντ, στη Γερμανία.

Η περιοδεία θα συνεχίσει σε πόλεις όπου διεξάγονται ματς της διοργάνωσης, όπως το Λονδίνο, η Λυών, το Παρίσι, το Τορίνο και η Βαρκελώνη. Ο τελικός προορισμός είναι η Μαδρίτη, όπου και θα φιλοξενηθεί ο τελικός του UEFA Champions League, τον Ιούνιο του 2019.

Στο επίκεντρο της περιοδείας, θα βρίσκεται το ύψους 73 εκατοστών και βάρους 7,45 κιλών τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του.

Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης τις τεχνολογίες της για την ευφυή κινητικότητα, οι οποίες θα επιτρέψουν στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν και να βιώσουν τις τελευταίες καινοτομίες, για έναν πιο συνδεδεμένο, συναρπαστικό και βιώσιμο κόσμο.

Σε κάθε πόλη που θα φιλοξενηθεί το Nissan Football Lab, θα βρίσκονται εκεί και θρύλοι του ποδοσφαίρου, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους για να τους γνωρίσουν από κοντά...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ