ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ξάφνιασε το Λονδίνο το νέο Range Rover Evoque από σύρμα

Ξάφνιασε το Λονδίνο το νέο Range Rover Evoque από σύρμα

Η Land Rover ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Range Rover Evoque, με έναν στόλο από συρμάτινα γλυπτά που εμπνέονται από το νέο μοντέλο.

Τα έργα τέχνης πλήρους κλίμακας σταμάτησαν τους πεζούς στις διαδρομές τους σε σημεία σε όλο το Λονδίνο.

Η Land Rover πρωτοστάτησε στον τομέα πολυτελείας compact SUV, με το αρχικό Range Rover Evoque το 2010 και η επόμενη γενιά του βραβευμένου μοντέλου υπόσχεται να επιφέρει παρόμοιο αντίκτυπο, εισάγοντας νέα πρότυπα σχεδιασμού, ικανότητας και βιωσιμότητας.

Οι φωτεινά χρωματισμένες συρμάτινες κατασκευές, δημιουργήθηκαν από την ίδια ομάδα της Land Rover Design, υπεύθυνης για τη διαμόρφωση του νέου Evoque. Συνδυάζοντας τις απλές γραμμές με τη νεωτερικότητα, τα συρμάτινα γλυπτά κλίμακας 1:1 παρουσιάζουν την κεκλιμένη οροφή και ορίζουν τη νέα σιλουέτα coupe του Evoque.

Ξάφνιασε το Λονδίνο το νέο Range Rover Evoque από σύρμα

Με παγκόσμιες πωλήσεις πάνω από 750.000 και πάνω από 217 διεθνή βραβεία, το Range Rover Evoque αποτελεί παγκόσμια επιτυχία.

Οι παραγγελίες για το νέο πολυτελές compact SUV, το οποίο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στη Βρετανία, πρόκειται να ανοίξουν ταυτόχρονα με το παγκόσμιο ντεμπούτο στο Λονδίνο, στις 22 Νοεμβρίου...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ