Κορυφαία διάκριση για την Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Στo “Top 20” της μεγαλύτερης έρευνας εταιρικής φήμης «Most Admired Companies 2018» του περιοδικού Fortune στην Ελλάδα, βρέθηκε η εταιρεία.

Με μια σημαντική διάκριση ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Στη μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης «Most Admired Companies 2018», του περιοδικού Fortune στην Ελλάδα, η εταιρεία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στον κλάδο της (Εμπόριο) όπου κατατάχθηκε πρώτη, ενώ ανέβηκε 6 θέσεις σε σχέση με το 2017 και βρέθηκε στη 10η θέση των πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου στη χώρα μας.

Για τρίτη χρονιά από τις απαρχές του θεσμού στη χώρα μας, η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. συμπεριλαμβάνεται στις 20 «Most Admired Companies» και μάλιστα φέτος καταλαμβάνει τη 10η θέση της  λίστας εταιρικής φήμης, δηλαδή των πιο αξιοθαύμαστων εταιριών. Η λίστα καταρτίζεται από το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG.

Περισσότερα από 1.700 στελέχη από τις 315 επιχειρήσεις της Ελλάδας με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ, από όλους τους κλάδους της οικονομίας, αξιολόγησαν, ψήφισαν και ανέδειξαν τις εταιρείες που κατέλαβαν τις 20 πρώτες θέσεις για το 2018 ανάμεσα στις 64 επιχειρήσεις που πέρασαν στη δεύτερη και τελευταία φάση της έρευνας.

Η κατάρτιση της λίστας διαμορφώνεται με γνώμονα εννέα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, που καθιέρωσε η αμερικανική έκδοση του Fortune και αφορούν στον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και διοίκησης των εταιριών. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την Καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών κ.α. 

Με τα παραπάνω δεδομένα, η κατάκτηση της 10ης θέσης στη γενική κατάταξη των εταιριών και της 1ης στον τομέα του Εμπορίου γεμίζει τη Mercedes-Benz Ελλάς με υπερηφάνεια, διότι για ακόμη μία χρονιά οι προσπάθειες των περίπου 200 υπαλλήλων της ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρώτησαν επιτέλους τον DiCaprio αν θα χωρούσε στην πόρτα του Τιτανικού

Έχει μιλήσει η Winslet. Έχει μιλήσει ο Cameron. Έχει μιλήσει η επιστήμη. Ώρα να ακούσουμε και τον ίδιο τον Jack.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ