ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

"Κοκκίνισε" η Πάτρα από πανέμορφες Ferrari!

"Κοκκίνισε" η Πάτρα από πανέμορφες Ferrari!

"Κοκκίνισε" η Πάτρα από τις πανέμορφες Ferrari. Η αχαϊκή πρωτεύουσα φιλοξενεί 40 πανάκριβα super cars της κορυφαίας εταιρείας για σπορ αυτοκίνητα.

"Κοκκίνισε" η Πάτρα από τις πανέμορφες Ferrari! Η αχαϊκή πρωτεύουσα φιλοξενεί από την Παρασκευή (14/6) το μεσημέρι 40 πανάκριβα super cars της κορυφαίας εταιρείας για σπορ αυτοκίνητα και έχει γίνει το επίκεντρο για χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Όλα αυτά καθώς η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Patras Motor Show (P.M.S), μαζί με το “FERRARI DAYS”, το τρίημερο του Αγίου Πνεύματος στον Μόλο της Αγ. Νικολάου.

Την παράσταση κλέβει βέβαια η πρώτη επίσκεψη στην Πάτρα, με τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα, του "Passione Rossa", που είναι το πιο δημοφιλές κλαμπ Ιταλών ιδιοκτητών Ferrari. Και διάλεξε την Πάτρα, μία από τις σημαντικότερες πόλεις της χώρας και με άμεσους δεσμούς διαχρονικά με την Ιταλία, για να γιορτάσει τα 20 χρόνια ίδρυσης του!

Τα διάδημα κόκκινα αυτοκίνητα πλημμύρισαν τους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας και έγιναν αντικείμενο θαυμασμού.

"Κοκκίνισε" η Πάτρα από πανέμορφες Ferrari!

Ο επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Καλλέργης, είναι ο χρυσός χορηγός αυτής της πρωτότυπης εκδήλωσης και αυτός που ανέλαβε να φέρει σε πέρας με επιτυχία την φιλοξενία των ιδιοκτητών της Ferrari που μην ξεχνάμε ότι η φόρμουλα της εταιρείας σχεδιάζεται από Έλληνα σχεδιαστή!

Στην δεξίωση της διοργάνωσης ο ίδιος τόνισε ότι "είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε στην πόλη μας το μεγαλύτερο Ιταλικό κλαμπ ιδιοκητών Ferrari. Είναι μια ευκαιρία για την πόλη μας να αποκτήσει εξωστρέφεια που χρειάζεται,να μας γνωρίσουν και να μάθουν και την φιλοξενία μας οι Ιταλοί φίλοι μας και να μας ξαναέρθουν .Μόνο μέσα από τέτοιες επαφές και εκδηλώσεις έρχεται και η ανάπτυξη μέσα από συνεργασίες".

Μάλιστα ο κ. Καλλέργης έδωσε την χαρά στα παιδάκια του "Σκαγιοπούλειου" Ορφανοτροφείου της Πάτρας να πάνε όλα στο Μόλο για να δουν από κοντά και να ακουμπήσουν τα πανάκριβα αυτοκίνητα που είναι σαν όνειρο για όλους μας! Το ιταλικό κλαμπ έκοψε και την πίτα του για τα 20 χρόνια του που αξίζει να σημειωθεί ότι για να γίνεις μέλος πρέπει να αποκτήσεις τουλάχιστον 5 Ferrari (!) ή την La Ferrari με κόστος 3 (!) εκατ. ευρώ που δεν ήρθε μιας και κυκλοφορεί ουσιαστικά μόνο σε αγωνιστική πίστα!

"Κοκκίνισε" η Πάτρα από πανέμορφες Ferrari!

Στην δεξίωση παρεβρέθηκαν και φορείς της πόλης, τιμήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ και ο ταξίαρχος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας, κ. Βασίλειος Τσούρας, που οργάνωσαν άριστα την άφιξη και κυκλοφορία των αυτοκινήτων αυτών που πηγαινοέρχονται σαν πομπή!

Ο Φάμπιο Βαρόνε ο πρόεδρος του κλαμπ ευχαρίστησε τον Αλέξανδρο Καλλέργη και τον πρόεδρο της ΦΙΛΜΠΑ, Κυριάκο Καπετανάκη, για την πρόσκληση λέγοντας ότι είναι μεγάλη η χαρά τους που βρίσκονται εδώ και έχουν τόσο καλούς φίλους και διασκέδασαν σε μια δεξίωση που είχε από ιταλικό τραγούδι μέχρι παραδοσιακούς χωρούς από ανάλογη λέσχη χορού που υποδέχθηκαν άλλωστε και την αποστολή της Ferrari στο λιμάνι και έγιναν αντικείμενο θαυμασμού από τους Ιταλούς κατά βάση οικογειάρχες μέλη του κλαμπ. Αξίζει να αναφέρουμε την απλοτητά τους, αν και μιλάμε για billionaires που δεν είχαν όμως πρόβλημα να ακουμπήσεις το πανάκριβο ή και συλλεκτικό αυτοκινητό τους και να φωτογραφηθείς!

"Κοκκίνισε" η Πάτρα από πανέμορφες Ferrari!

Όπως τονίζει και ο κ.Καλλέργης "Το να έχεις μια Ferrari είναι σαν να έχεις ένα έργο τέχνης, ένα ακριβό πίνακα, καθώς έργο τέχνης είναι να σχεδιαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο και μάλιστα από Έλληνα που είναι τιμή μας! Μακάρι να φτιαχθεί και μια πίστα στην Ελλάδα όπως ακούμε χρόνια για φόρμουλα αλλά και για να μπορεί να τρέξει κάποιος χωρίς να πρέπει να βγει στον δρόμο που είναι επικίνδυνο " .

Την Κυριακή η όλη εκδήλωση συνεχίζεται με πολλές εκπλήξεις και χάπενινγκς, ακόμα και με συνοδηγήσεις με τα πανάκριβα αυτοκίνητα. Στον Μόλο της Αγ. Νικολάου πάνω από 300 εκθέματα θα σας περιμένουν να τα επισκεφθείτε, ενώ το JET SKI Show η Live Arena και όλα τα παράλληλα Event θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

"Κοκκίνισε" η Πάτρα από πανέμορφες Ferrari!

Ανάμεσα στα Εκθέματα εκτός από τις σχεδόν 40 Ferrari, οι επισκέπτες θα απολαύσουν, 20 Lancia Integrale, 15 Toyota Celica GT Four, νέα μοντέλα αντιπροσωπειών και άλλα πολλά. Η όλη εκδήλωση ολοκληρώνεται την Δευτέρα (17/6), όπου τα μέλη της Ferrari θα πάνε στην Κέρκυρα και από εκεί θα επιστρέψουν στην Ιταλία!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

10:00 - 15:00 DB DRAG

11:00 - 13:00 Συνοδηγήσεις με Ferrari

12:30 Έναρξη Διαδικασίας Αξιολογήσεων "BESTof 2018"

13:30 Διαγωνισμός "Questions & Motors"

18:45 JET SKI SHOW

19:00 Παρουσίαση Συμμετεχόντων

20:00-20:30 ARENA AUTO & MOTO - DB Show

20:45 Πολιτιστικά Δρώμενα (Χορευτικά κ.α.)

21:00 Απονομές - Τελετή Λήξης

22:00 DJ’s set

22:30 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ