ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καθ' οδόν το νέο Nissan JUKE

Καθ' οδόν το νέο Nissan JUKE

Καμουφλαρισμένο βγήκε στους δρόμους το νέο Nissan JUKE, αλλά αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Εννέα χρόνια μετά το λανσάρισμά του στην αγορά, έχοντας δεχθεί μόνο ένα μικρό φρεσκάρισμα, το συμπαγές SUV της Nissan, το Juke, με το ξεχωριστό όνομα και ιδιαίτερα με το ξεχωριστό στυλ, περνά στη δεύτερη γενιά του.

Έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις, από το 2010, το νέο Juke βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών, λίγο πριν από την επίσημη παρουσίαση, στις 3 Σεπτεμβρίου. Στην πίστα δοκιμών του Millbrook, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το καμουφλαρισμένο μοντέλο αφήνει κάποια δείγματα γραφής, όσον αφορά στο στυλ.

Σχεδιασμένο στην Ευρώπη, το νέο Juke αποτελεί ένα συναρπαστικό και επιτυχημένο “ταξίδι” συνεργασίας, μεταξύ των πιο ταλαντούχων σχεδιαστών της Nissan σε όλη την γηραιά ήπειρο.

Καθ' οδόν το νέο Nissan JUKE

Παρατηρούμε, μολονότι η γενικότερη φιλοσοφία αμαξώματος δεν έχει αλλάξει, πιο κομψές coupe γραμμές, εντελώς νέα μάσκα και προφυλακτήρα, πολύ διαφορετικό πίσω μέρος και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Οσον αφορά την καμπίνα, δεν έχουμε καθόλου εικόνα, ωστόσο θα υπάρχουν εκτεταμένες αλλαγές.

Εξοπλισμένο με υπερβατική τεχνολογία, το Juke γίνεται το τρίτο μοντέλο της Nissan που διαθέτει την τεχνολογία ProPILOT, η οποία αποτελεί μέρος του οράματος Nissan Intelligent Mobility, ενώ θα προσφέρει κορυφαίο επίπεδο συνδεσιμότητας.

Σε επίπεδο κινητήρων, προφανώς και θα εφοδιάζεται με τα νέο μοτέρ βενζίνης 1.3 lt – 140 hp ή 160 hp και πετρελαίου 1.5 lt – 110 hp, χωρίς να αποκλείεται και μικρότερο μοτέρ βενζίνης από το υπάρχον Juke (1.2 lt – 115 hp)...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ