ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και σε έκδοση Scout το Skoda Kodiaq

Και σε έκδοση Scout το Skoda Kodiaq

Τετρακίνητο με 6 συνδυασμούς κινητήρα – κιβωτίου ταχυτήτων.

Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες, η Skoda παρουσιάζει την έκδοση Scout, του Kodiaq που ήδη κυκλοφορεί. Το μοντέλο θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2018 στην Ελλάδα.

Με τη νέα στιβαρή του μάσκα και τις πίσω αεροτομές, το Scout είναι 9 χιλιοστά μακρύτερο από το βασικό μοντέλο .Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο βενζινοκινητήρες (150 και 180 ίππων) και δύο πετρελαιοκινητήρες (150 και 190 ίππων), που συνδυάζονται με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Το Kodiaq Scout έχει μήκος 4,706 μ. και επτά θέσεις αλλά και το μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και χώρο αποσκευών στην κατηγορία του.

Το ασημί προστατευτικό κάτω μέρος, το οποίο οπτικά χωρίζεται σε τρία μέρη, τονίζει εμφατικά τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του μοντέλου. Οι ράγες της οροφής, τα καλύμματα των πλαϊνών καθρεφτών και τα τελειώματα των παραθύρων είναι επίσης όλα βαμμένα σε ασημί χρώμα. Ένα άλλο ξεχωριστό χαρακτηριστικό της εξωτερικής του εμφάνισης είναι το φιμέ πίσω τζάμι και τα φιμέ πίσω πλάγια παράθυρα.

Επίσης, φέρει στον βασικό εξοπλισμό τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών στο χρώμα του ανθρακίτη κι επιπλέον, μικρά σήματα με το λογότυπο του μοντέλου στα μπροστινά φτερά και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Στο βασικό εξοπλισμό θα διατίθεται με το σύστημα υποβοήθησης Off-Road Assist, το οποίο ρυθμίζει τα ηλεκτρονικά συστήματα αμαξώματος με το πάτημα ενός κουμπιού, με «προστατευτικό ανώμαλου δρόμου» (Rough-Road package) για την προστασία του κάτω μέρους του αμαξώματος και του κινητήρα, εμπρός και πίσω Υποβοήθηση Στάθμευσης καθώς και Επιλογέα Οδηγικού προφίλ (Driving Mode Select) (Eco, Normal, Sport, Individual and Snow), ο οποίος παραμετροποιεί τη λειτουργία του κινητήρα, του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, του υδραυλικού τιμονιού και τον κλιματισμό. Η επιλογή Snow προσαρμόζει τη λειτουργία των συστημάτων ABS, ASR και ACC καθώς και τον έλεγχο του κινητήρα σε ολισθηρό ή καλυμμένο με χιόνι οδόστρωμα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ