ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και ηλεκτρικό το νέο Hyundai Kona

Και ηλεκτρικό το νέο Hyundai Kona

Με το Kona Electric στη Γενεύη, η Hyundai αποδεικνύει ότι πλέον η ηλεκτροκίνηση προεκτείνεται και στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της ευρωπαϊκής αγοράς.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Kona, καθίσταται επαρκές για να αποτελέσει το μοναδικό αυτοκίνητο μιας οικογένειας, δεδομένου ότι -σύμφωνα με τα εργοστασιακά δεδομένα- η αυτονομία του αγγίζει τα 482 χιλιόμετρα και οι 204 ίπποι του ηλεκτροκινητήρα, εξασφαλίζουν ισχύ για όλες τις ανάγκες.

Παράλληλα με το Kona Electric, η κορεατική εταιρεία παρουσιάζει κι ένα ακόμα αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων, το Nexo (δεύτερης γενιάς), που πετυχαίνει με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου αυτονομία περίπου 800 χιλιομέτρων. Το συνδυάζει, μάλιστα, με τις τελευταίες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, εκτός από εκείνες της υποβοήθησης του οδηγού.

Και ηλεκτρικό το νέο Hyundai Kona
WWW.JAKOBEBREY.COM

Στο πιο συμβατικό παρόν, η Hyundai επίσης αποκάλυψε την τέταρτη γενιά του μεσαίου της SUV Santa Fe, συνδέοντάς το με υβριδικές και plug-in υβριδικές τεχνολογίες. Το νέο Santa Fe εισάγει στο σχεδιασμό των κορεατικών SUV τη νέα γρίλια της εταιρείας, σε συνδυασμό με τα νέα τεχνολογίας φωτιστικά σώματα.

Τέλος, η Hyundai με το εντυπωσιακό πρωτότυπο Le Fil Rouge, καθώς και με το νέο IoT cockpit, έδειξε στοιχεία του μέλλοντος. Το πρώτο αποκαλύπτει τον δυναμισμό του νέου σχεδιαστικού ορίζοντα της εταιρείας, ενώ το δεύτερο μεταφράζεται ως "Internet of Things" και αφορά σε προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, σε συνδυασμό με τα νέα software "Τεχνητής Νοημοσύνης" για την αλληλεπίδραση οδηγού-αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, η σουίτα IoT θα διευρύνει την φωνητική επικοινωνία του οδηγού με το περιβάλλον του σπιτιού του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να ελέγχει τις οικιακές του συσκευές με φωνητικές εντολές από το δρόμο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ