ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και η Mitsubishi στην ηλεκτροκίνηση

Και η Mitsubishi στην ηλεκτροκίνηση

H Mitsubishi παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, ένα ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο που επαναφέρει το διάσημο από τα ράλι όνομα Evolution.

H Mitsubishi παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, ένα ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο που επαναφέρει το διάσημο από τα ράλι όνομα Evolution. Το Mitsubishi e-Evolution Concept χρησιμοποεί τρεις ηλεκτροκινητήρες, ο ένας τοποθετημένος εμπρός και οι δύο πίσω, παρέχοντας κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Επίσης οι πίσω ηλεκτροκινητήρες θα λειτουργούν μεταξύ τους μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος torque vectoring (Active Yaw Control), βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά σε διαφόρων ειδών οδοστρώματα.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα διαθέτει μία κεντρική μονάδα ελέγχου όλων των λειτουργιών, ένα είδος τεχνητής νοημοσύνης (AI). Μια σειρά αισθητήρων επιτρέπει στο σύστημα AI να διαβάζει άμεσα τις αλλαγές στις οδικές και κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και τις αντίστοιχες εντολές του οδηγού.

Συνδυάζοντας τον τρόπο οδήγησης με την απόδοση του οχήματος, το σύστημα υποστηρίζει, τους οδηγούς, καθιστώντας ευκολότερο και ασφαλέστερο τον έλεγχο σε οποιεσδήποτε συνθήκες...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ