ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και φουσκωτό... Pirelli

Και φουσκωτό... Pirelli

Η Pirelli δεν είναι μια ιταλική εταιρία κατασκευής ελαστικών για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, αλλά διαθέτει μια ποικιλία προϊόντων που εντυπωσιάζει.

Η Pirelli δεν είναι μια ιταλική εταιρία κατασκευής ελαστικών για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, αλλά διαθέτει μια ποικιλία προϊόντων που εντυπωσιάζει. Η μητρική εταιρεία στο πλαίσιο ανάπτυξής της έχει "εκµεταλλευτεί" το brand name σε διάφορα προϊόντα όπως στην προκειμένη περίπτωση, στα φουσκωτά σκάφη ή RIB.

Eνεργώντας σαν θεµατοφύλακας του ονόµατος Pirelli, η εταιρεία Tecnorib έχει αναλάβει από το 2006 την σχεδίαση, τον έλεγχο παραγωγής και ποιότητας και την διάθεση) μίας πλήρους γκάµα σκαφών που εξάγονται σε αρκετές χώρες εκτός της Ιταλίας, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Στο φετινό Ναυτικό Σαλόνι των Καννών, στην Γαλλία, η Tecnorib παρουσιάζει το κορυφαίο μοντέλο Pirelli 1900. Με τον μοντέρνο του σχεδιασμό αλλά και τις δυνατότητές του, το συνολικού μήκους 18,5 μέτρων σκαρί, προϊόν της σουηδικής Mannerfelt Design Team, κοιτάει στα μάτια τον ανταγωνισμό...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ