ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και Fiesta van

Και Fiesta van

Όπως συμβαίνει με αρκετά μικρά μοντέλα, έτσι και το Fiesta θα λανσαριστεί σε επαγγελματική έκδοση van, το οποίο αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου 2018, στο Birmingham της Βρετανίας.

Πλαισιώνοντας την τελευταία γενιά επαγγελματικών οχημάτων Ford Transit – μεταξύ των οποίων τα νέα Transit Custom, Transit Connect και Transit Courier – το νέο Fiesta Van σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρείας στην αγορά Vanette με μία κορυφαία νέα πρόταση στην κατηγορία.

Τα νέα Fiesta van και Transit Connect είναι τα πρώτα επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης και παραγωγικότητας για τους επαγγελματίες, χάρη στη νέα τεχνολογία ενσωματωμένου modem FordPass Connect.

Το νέο Fiesta Van αντλεί ισχύ από μία γκάμα αποδοτικών κινητήρων με δύο βενζινοκινητήρες – 3κύλινδρο 1.1lt - 85 hp και 1.0lt EcoBoost - 125 hp – και έναν 1.5lt TDCi πετρελαίου σε δύο εκδόσεις ισχύος 85 και 120 ίππων.

Στο εσωτερικό του τρίθυρου αμαξώματος, υπάρχει ένας πρακτικός χώρος φόρτωσης, ικανός να μεταφέρει περίπου 1.0 κυβικά μέτρα φορτίου με μήκος σχεδόν 1,3 μ. και μικτό ωφέλιμο φορτίο σχεδόν 500 κιλά. Ο χώρος φόρτωσης περιλαμβάνει ένα πλήρες διαχωριστικό πλέγμα από συνθετικό υλικό, ανθεκτικές επενδύσεις στα πλαϊνά τοιχώματα και ένα επίσης ανθεκτικό πλαστικό κάλυμμα πατώματος με τέσσερα άγκιστρα πρόσδεσης φορτίου.

Και Fiesta van

Η καμπίνα του νέου Fiesta Van είναι διακοσμημένη με ελκυστικά, ανθεκτικά υλικά και υπερσύγχρονες τεχνολογίες, όπως το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford.

Οι επαγγελματίες πελάτες απολαμβάνουν επίσης τα πλεονεκτήματα του νέου ενσωματωμένου modem FordPass Connect για συνδεσιμότητα εν κινήσει.

Όπως το επιβατικό Fiesta, διαθέτει πλούσια γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού για να αναβαθμίσουν το επίπεδο άνεσης, πρακτικότητας και ασφάλειας του Fiesta Van, όπως Pre Collision Assist με σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με Pedestrian Detection, Adaptive Cruise Control και Blind Spot Information System.

Η ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών βοηθά τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν τις συνήθεις καθημερινές προκλήσεις, με συστήματα όπως Active Park Assist με Perpendicular Parking και Cross Traffic Alert για ευκολότερο και ασφαλέστερο παρκάρισμα, Traffic Sign Recognition και Adjustable Speed Limiter για την αποφυγή προστίμων υπέρβασης ορίου ταχύτητας…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ