ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και Fiat 500X Mirror

Και Fiat 500X Mirror

Η Fiat έφερε την έκδοση 500X Mirror και την πλαισίωσε με πλούσιο εξοπλισμό, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Bank!

Ο εξοπλισμός του μοντέλου δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ασφάλεια, όσο και στην τεχνολογία, και διαθέτει: σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, εμπρόσθιους προβολείς με τεχνολογία Xenon, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος.

Παράλληλα, έχει σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, διζωνικό κλιματισμό, προσαρμοζόμενο Cruise Control, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, 6 αερόσακους, ESP/MSR/ASR/Hill Holder/ERM, αλλά και παστέλ χρώμα χωρίς χρέωση.

Πρόκειται για έναν κορυφαίο εξοπλισμό συνολικής αξίας 2.300€, ο οποίος διατίθεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Έτσι, οι προτεινόμενες τιμές τιμοκαταλόγου διαμορφώνονται ως εξής: για τις εκδόσεις 1.4 Multiair - 140hp MT Mirror και 1.6 MTJ - 120hp Mirror, στα 21.200€, και για τις εκδόσεις 1.4 Multiair - 140hp DCT Mirror και 1.6 MTJ - 120hp DCT Mirror, στα 21.900€.

Και Fiat 500X Mirror

Τα τρία νέα χρώματα αμαξώματος, οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και οι νέες, μοναδικές ταπετσαρίες της καμπίνας, είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που δίνουν μια εντελώς καινούργια, ξεχωριστή διάσταση στο 500X, το οποίο διατίθεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, στον βενζινοκινητήρα 1.4 Multiair - 140 ίππων και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 MTJ 120 ίππων.

Ξεχωρίζουν επίσης οι επιχρωμιωμένες λαβές θυρών, οι μπάρες οροφής, το περίγραμμα των προβολέων ομίχλης, τα πλευρικά διακοσμητικά μαρσπιέ των θυρών και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών που διατίθενται σε σκούρα, πολύ ξεχωριστή επιχρωμίωση. Η εσωτερική εμφάνιση του 500X είναι βέβαια εξίσου ιδιαίτερη, χάρη στην exclusive ταπετσαρία με τις μπλε λεπτομέρειες και το ματ μπλε ταμπλό με το επιβλητικό λογότυπο “500”…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ