ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ιδού το νέο Mitsubishi Space Star

Ιδού το νέο Mitsubishi Space Star

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε η Mitsubishi να ανανεώσει το μικρότερο μοντέλο της γκάμας της, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2012 και με 653.065 μονάδες, είναι το best seller μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας.

Διατηρώντας τη φόρμα της προηγούμενη έκδοσης, ανανεώθηκε οπτικά και ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία που αναπτύχθηκε για τα νέα ASX και L200, έχοντας αλλαγμένα ολόκληρο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου μπροστά από το παρμπρίζ (καπό, φτερά, προφυλακτήρας, τη μάσκα και το σύστημα φωτισμού – LED ανάλογα με την αγορά και το μοντέλο), αλλά και το πίσω τμήμα (φαρδύτερος, πιο ανάγλυφος προφυλακτήρας, νέα φώτα LED, αεροτομή οροφής, φως στοπ ψηλά).

Ιδού το νέο Mitsubishi Space Star

Το 5θυρο μικρό αυτοκίνητο πόλης, μεγάλωσε μόνο κατά 5 εκ. (3,845 μ.) και απέκτησε ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών καθώς και πολλά αξεσουάρ (διακοσμητικά, σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές κ.ά.).

Ποιο ποιοτικό και στην καμπίνα, με νέα υφάσματα, νέα πιο ευανάγνωστα όργανα με τύπου ανθρακονήματος πρόσοψη και πιο ευδιάκριτες ενδείξεις.

Στον τομέα της ασφάλειας, απέκτησε Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με Ανίχνευση Πεζών - Forward Collision Mitigation, Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας - Lane Departure Warning system (LDW), Αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων (AHB) και Κάμερα οπισθοπορείας.

Ιδού το νέο Mitsubishi Space Star

Βελτιωμένα και τα 3κύλινδρα μοτέρ βενζίνης: 1.0 lt / 71 hp και 88 Nm ροπής και 1.2 lt / 80 hp / 106 Nm) με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων MIVEC της Mitsubishi Motors και σύστημα Auto Stop & Go (ανάλογα με το μοντέλο). Οι κινητήρες συνδυάζονται με νέο 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων ή το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων INVECS-III CVT (μόνο με τον κινητήρα 1.2 lt).

Το ανανεωμένο μοντέλο, εφοδιάζεται με το σύστημα ενημέρωσης / ψυχαγωγίας Smartphone-linked Display Audio (SDA). Στην Ελλάδα θα εισαχθεί μέχρι το καλοκαίρι...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ