ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ιδού η νέα Mercedes GLC

Ιδού η νέα Mercedes GLC

Όπως και οι προκάτοχοί της, το SUV συνδυάζει εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης εκτός δρόμου με ευρυχωρία, πρακτικότητα και άνεση.

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη έκδοση, η Mercedes ανανέωσε το SUV μοντέλο της, προσθέτοντας περαιτέρω προηγμένες πρωτοποριακές τεχνολογίες, συνδεσιμότητα και υπερσύγχρονη ψυχαγωγία.

Με τη χαρακτηριστική εμφάνιση, τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδήγησης και μια νέα γκάμα κινητήρων, η GLC προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από τη Mercedes-Benz.

Εξωτερικά, δείχνει και είναι πιο σπορ, με επανασχεδιασμένους προβολείς και νέα μάσκα, ενώ το εσωτερικό συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φιλικότητα προς τον χρήστη, έχοντας μεγαλύτερες οθόνες αφής πολυμέσων.

Επιπλέον, η τελευταία γενιά του συστήματος πολυμέσων MBUX - Mercedes-Benz User Experience προσφέρει έξυπνες και ευέλικτες λειτουργίες όπως η αφή, ο χειρισμός με χειρονομία και το βελτιστοποιημένο σύστημα φωνητικού ελέγχου. Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης επεκτάθηκαν σημαντικά.

Ιδού η νέα Mercedes GLC

Το σύστημα Active Assist DISTRONIC και το Active Steer Assist παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη για να βοηθήσουν τον οδηγό να διατηρεί μια ασφαλή απόσταση. Η ταχύτητα ρυθμίζεται αυτόματα μπροστά.

Το Active Steer Assist βοηθά στη διαμόρφωση ενός διαδρόμου έκτακτης ανάγκης. Ο κίνδυνος ενδεχόμενων συγκρούσεων μπορεί να μειωθεί με τη λειτουργία απενεργοποίησης του Active Brake Assist με το φρενάρισμα, εάν ο οδηγός αποτύχει να αντιδράσει. Επίσης νέο είναι το Trailer Maneuvering Assist, το οποίο παρέχει υποστήριξη στους ελιγμούς.

Για το λανσάρισμα στην αγορά στα μέσα του 2019, η GLC θα εξοπλίζεται με νέους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες της τελευταίας οικογένειας κινητήρων της Mercedes-Benz με περισσότερη απόδοση και οικονομία, χάρη στο νέο ηλεκτρικό σύστημα 48 V με γεννήτρια εκκίνησης και ιμάντα.

Ιδού η νέα Mercedes GLC

Αρχικά θα λανσαριστεί με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης 258 ίππων στην έκδοση GLC 300 4MATIC καθώς και με δίλιτρα μοτέρ πετρελαίου 194 ίππων στην GLC 220d 4MATIC και 245 ίππων στην GLC 300d 4MATIC.

Επίσης, ο οδηγός μπορεί αν επιλέξει πρόγραμμα οδήγησης με πέντε έως επτά τρόπους. Εκτός από τα "Comfort", "ECO", "Sport", "Sport +" και " Individual " για την προσαρμογή του συστήματος διεύθυνσης, της ανάρτησης ή του κινητήρα, το εκτός δρόμου πρόγραμμα προσφέρει δύο ρυθμίσεις "Off-Road" και "Off-Road +"…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ