ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ιδού η νέα BMW X2

Ιδού η νέα BMW X2

Με εντυπωσιακή σχεδίαση και σπορ σετάρισμα ανάρτησης, η BMW X2 υπόσχεται ότι θα αλλάξει τα καθιερωμένα σε αυτή την κατηγορία.

Σχεδιαστικά συνδυάζει το στιβαρό προφίλ μιας BMW X με τη σπορτίφ φινέτσα ενός coupe. Χαρακτηριστικές λεπτομέρειες είναι οι θόλοι των τροχών με τετραγωνισμένο σχήμα, οι εντυπωσιακές απολήξεις εξαγωγής και οι τονισμένες ποδιές, όπως επίσης και η κομψή γραμμή οροφής, οι λείες γραμμές και τα τύπου coupe παράθυρα.

Για όσους θέλουν ακόμα πιο ξεχωριστή BMW X2, θα διατίθενται για πρώτη φορά εκδόσεις M Sport και M Sport X. Το νέο μοντέλο εισάγει για πρώτη φορά δύο σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που κεντρίζουν το μάτι. Το πρώτο είναι η αναστροφή του κλασικού, τραπεζοειδούς σχήματος της μάσκας BMW.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό, είναι το πρόσθετο λογότυπο BMW στις κολόνες C που παραπέμπει σε μία πολυαγαπημένη λεπτομέρεια των κλασικών BMW coupe, όπως οι 2000 CS και 3.0 CSL, υπογραμμίζοντας το σπορ DNA της BMW X2.

Ιδού η νέα BMW X2

Το μοντέλο θα εφοδιάζεται με κινητήρες TwinTurbo. Συνολικά, τρεις εκδόσεις κινητήρων/κιβωτίων θα διατίθενται από το λανσάρισμα: η βενζινοκίνητη BMW X2 sDrive20i με 192 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 5,9 – 5,5 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 134 – 126 γρ./χλμ.), και οι εκδόσεις X2 xDrive20d πετρελαίου με 190 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 4,8 – 4,6 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 126 – 121 γρ./χλμ.) και X2 xDrive25d πετρελαίου με 231 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 5,3 – 5,1 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 139 – 133 γρ./χλμ.).

Και τα δύο πετρελαιοκίνητα μοντέλα διατίθενται στάνταρ με σύστημα ευφυούς τετρακίνησης xDrive και οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic. Το βενζινοκίνητο μοντέλο φέρει σπορ, επτατάχυτο κιβώτιο Steptronic διπλού συμπλέκτη. Όλοι οι συνδυασμοί κάνουν το κάθε ταξίδι μία απολαυστική περιπέτεια.

Περισσότερα ελκυστικά μοντέλα θα προστεθούν στη σειρά Sports Activity Coupe στις αρχές του 2018...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ