ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ιδού η καμουφλαρισμένη Jaguar I-Pace

Ιδού η καμουφλαρισμένη Jaguar I-Pace

Το ηλεκτρικό SUV της Jaguar, το I-PACE έχει μπει στην τελική φάση δοκιμών και το βλέπουμε καμουφλαρισμένο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jaguar, το I-PACE έχει μπει στην τελική φάση δοκιμών και το βλέπουμε καμουφλαρισμένο πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του στις αρχές του 2018.

Ήδη πάνω από 200 πρωτότυπα μοντέλα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου έχουν περάσει με απόλυτη επιτυχία τις απαιτητικές δοκιμές, καλύπτοντας σχεδόν 2,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα και 11.000 ώρες λειτουργίας, ενώ η βρετανική φίρμα ανακοινώνει ότι μένουν μόλις λίγοι μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής.

Χιλιάδες εν δυνάμει αγοραστές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί “I want one”, το οποίο βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα www.jaguar.com, για να πληρώσουν το ανάλογο αντίτιμο της προκαταβολής ή να δηλώσουν το ονοματεπώνυμο τους, μπαίνοντας στην λίστα αναμονής του πολυαναμενόμενου SUV.

Οι ενδιαφερόμενοι, όχι μόνο θα βρεθούν σε πλεονεκτική θέση, όταν ανοίξουν οι παραγγελίες τον προσεχή Μάρτιο του 2018, αλλά οι πιο τυχεροί από αυτούς θα επιλεχθούν ώστε να βρεθούν μαζί με τους τεχνικούς της Jaguar, στα τελευταία τεστ της I-PACE, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της.

Μάλιστα, μετά από ερώτημα που έθεσε η κάτοικος της Pasadena στην πολιτεία της Καλιφόρνια, Ann Voyer, για το εάν το νέο SUV θα δίνει την απαραίτητη αυτονομία για να ταξιδέψει κανείς και εκτός αστικών κέντρων, οι άνθρωποι της Jaguar την προσκάλεσαν να ταξιδέψει μαζί τους, κάνοντας μία διαδρομή μόνο με την χρήση ηλεκτροκινητήρα.

Το πρωτότυπο της Jaguar I-PACE πέρασε με άριστα αυτή την δοκιμασία, καθώς με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία ιόντων λιθίου κάλυψε μία απόσταση 320 χλμ.

Η νέα Jaguar I-Pace θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, ειδικά σχεδιασμένη για ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιπποδύναμη από τους δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε άξονα, θα φτάνει τους 400 ίππους και τα 71,4 kgm ροπής.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου απόδοσης 90 kWh, θα μπορεί χαρίζει αυτονομία 354 χλμ., ενώ για να φορτιστεί σε ποσοστό 80%, θα χρειάζεται 90 λεπτά μέσω ταχυφορτιστή…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ