ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθε το νέο Fiat Panda Hybrid με 11.990 ευρώ

Ήρθε το νέο Fiat Panda Hybrid με 11.990 ευρώ
MAXSARAROTTO

Το νέο Fiat Panda Hybrid ήρθε στη χώρα μας, εφοδιασμένο με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.

Εφοδιασμένο με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, το νέο Fiat Panda Hybrid ήρθε στη χώρα μας. Το νέο υβριδικό σύστημα της Fiat, συνδυάζει το νέο ατμοσφαιρικό HyFly βενζινοκινητήρα των 1.000 κ.εκ. με τον ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt integrated Starter Generator), προσφέροντας συνολική απόδοση 70 ίππων.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ο ηλεκτροκινητήρας παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία λιθίου υψηλής απόδοσης και υποβοηθά τον κινητήρα εσωτερικής καύσης κατά την επιτάχυνση, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου έως και 30%. Το σύνολο, κατατάσσεται ως υβριδικό από το Υπουργείο Μεταφορών, υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6D Final, εκπέμπει μόλις 90γρμ./χλμ. CO2 και απαλλάσσεσαι από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Το υβριδικό σύστημα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, που προσφέρει καλύτερη εκμετάλλευση της ροπής του κινητήρα με υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα στις χαμηλές στροφές, λειτουργίες ανάκτησης ενέργειας που αυξάνουν τη συνολική απόδοση του συστήματος, καλύτερη λειτουργία του συστήματος Stop & Start με ταχύτατη αντίδραση και πλήρη απουσία θορύβου ή κραδασμών καθώς και εκμετάλλευση έξυπνων λειτουργιών (e-coasting, e-braking και e-sailing), για μέγιστη οικονομία και μείωση των εκπομπών ρύπων.

Ήρθε το νέο Fiat Panda Hybrid με 11.990 ευρώ

Όλες οι εκδόσεις του Fiat Panda Hybrid προσφέρονται στο βασικό εξοπλισμό τους με το πακέτο Cross, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και off-road look. Παράλληλα, στην ειδική έκδοση Launch Edition, η φιλικότητα του μοντέλου προς το περιβάλλον εκφράζεται και με έναν πρωτοποριακό τρόπο, αφού οι επενδύσεις των καθισμάτων -για πρώτη φορά στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας- είναι κατασκευασμένες από "SEAQUAL YARN", ένα συνθετικό ύφασμα πιστοποιημένο από την SEAQUAL INITIATIVE που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πλαστικό, το οποίο προέρχεται κατά 10% από τη θάλασσα και 90% από τη στεριά.

Οι τιμές του Fiat Panda Hybrid ξεκινούν από τις 11.990 ευρώ, ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με την έκδοση Panda CNG (φυσικό αέριο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ