ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθε το ανανεωμένο Suzuki Ignis Hybrid

Ήρθε το ανανεωμένο Suzuki Ignis Hybrid

Το Ignis λανσαρίστηκε στο τέλος του 2016, και πράγματι ξεχωρίζει από το συμπαγές του ύφος, τους τροχούς στις άκρες, και το ανασηκωμένο αμάξωμα, που το κατατάσσει στα πολύ συμπαγή SUV μοντέλα.

Η νέα έκδοση φέρει ανανεωμένη μπροστινή μάσκα 5 ακτίνων, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες σε ασημένια απόχρωση, ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς μπλε και ασημί στο εσωτερικό και ανανεωμένο πίνακα οργάνων. Επίσης, διατηρείται ο χώρος των αποσκευών στα 267 λίτρα.

Οσον αφορά στο υβριδικό σύστημα, ο νέος βενζινοκινητήρας 1,2 DUALJET αποδίδει τώρα 83 ίππους (από 90) στις 6.000 σ.α.λ., με μέγιστη ροπή 107 Nm στις 2.800 σ.α.λ. και συνδυάζεται με 12V μπαταρία – γεννήτρια, ιόντων λιθίου εξαιρετικής ενεργειακής απόδοσης με χωρητικότητα που έχει επεκταθεί από 3Ah σε 10Ah.

To υβριδικό σύστημα Suzuki Hybrid μετατρέπει την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση σε ηλεκτρική ενέργεια που φορτίζει την μπαταρία ιόντων λιθίου και χρησιμοποιείται για την υποβοήθηση του κινητήρα κατά την επιτάχυνση ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη οικονομία καυσίμου.

Ήρθε το ανανεωμένο Suzuki Ignis Hybrid

Το ανανεωμένο υβριδικό Ignis, προσφέρεται δικίνητο και τετρακίνητο All Grip Auto, με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ή CVT, συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων. Με την χρήση ενός συνεκτικού συμπλέκτη, το σύστημα κατανέμει αυτόματα τη ροπή στους πίσω τροχούς όταν ανιχνεύσει απώλεια πρόσφυσης στους μπροστινούς.

Στον τομέα της ασφάλειας, εφοδιάζεται με Dual Camera Brake Support (DCBS), για πιο ασφαλή οδήγηση με σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Αυτοκινήτου, φέρει 6 αερόσακους, Hill Hold, Hill Descent Control για την κατάβαση, Cruise Control και Grip Control (εκδόσεις με ALLGRIP AUTO).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ