ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθε το 7θέσιο Tiguan Allspace

www.jandada.com
www.jandada.com VOLKSWAGEN AG

Η οικογενειακή εκδοχή του Tiguan, ενός από τα παγκόσμια best-sellers της Volkswagen, ήρθε στην Ελλάδα. Με αυξημένο κατά 21,5 εκατοστά μήκος και στάνταρ 3η σειρά καθισμάτων.

Η ειδοποιός διαφορά του Tiguan Allspace σε σχέση με το "απλό" Tiguan είναι οι μεγαλύτερες διαστάσεις. Το αυξημένο κατά 21,5 εκ. μήκος του, προσφέρει τη δυνατότητα είτε για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών είτε για μία 3η σειρά καθισμάτων - η οποία ανήκει στο βασικό εξοπλισμό - που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση δύο επιπλέον επιβάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο επιπλέον καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν μεμονωμένα και να δώσουν την δυνατότητα τοποθέτησης αντικειμένων μεγάλου μήκους.

Το Tiguan Allspace διατίθεται στην Ελληνική αγορά με δύο κινητήρες βενζίνης (1.5 TSI 150PS και 2.0 TSI 190PS 4Motion) και δύο κινητήρες πετρελαίου (2.0 TDI 150PS και 2.0 TDI 190PS 4Motion), αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG. Επιπλέον, διατίθενται εκδόσεις 4Motion για όσους επιζητούν δυνατότητες off road οδήγησης, με 4 διαφορετικά προγράμματα/προφίλ οδήγησης.

Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace VOLKSWAGEN AG

Το Tiguan Allspace διαθέτει συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού, όπως: Adaptive Cruise Control, σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου (Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring), υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane Assist), ενεργό καπό (Active Hood) και αυτόματο σύστημα πέδησης μετά τη σύγκρουση (Multi Collision Brake).

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό τις υπηρεσίες Volkswagen Connect, ενώ μπορεί να διασυνδεθεί με κινητά τηλέφωνα μέσω της App Connect.

www.jandada.com
www.jandada.com VOLKSWAGEN AG

To Tiguan Allspace είναι άμεσα διαθέσιμο με τιμές από 34.910 € (πολύτεκνοι, ΑμΕΑ κτλ. 28.782 €)...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ