ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθε από 19.900 ευρώ το νέο Skoda Karoq

Ήρθε από 19.900 ευρώ το νέο Skoda Karoq

Μετά το μεγάλο Kodiaq, ήρθε και το μεσαίο, συμπαγές SUV της Skoda στην Ελλάδα. Το Karoq αποτελεί το νέο, ισχυρό όπλο της τσεχικής μάρκας, μέλος του ομίλου της VW από το 1991, στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς στην Ευρώπη.

Με επιβλητική σιλουέτα και αυστηρές γραμμές, φέρει τη νέα μάσκα της Skoda, με τα μακρόστενα φωτιστικά, με Full LED προβολείς και LED πίσω φώτα, καθώς και Full LED προβολείς ομίχλης με λειτουργία δυναμικού φωτισμού στροφής.

Κι αν εξωτερικά ικανοποιεί το μάτι, στην καμπίνα θα ικανοποιήσει το... σώμα, διότι τέτοιους χώρους δεν έχει κανένα όμοιο σε διαστάσεις SUV. Αυτό είναι και το πλεονέκτημα της Skoda, οι μεγάλοι χώροι στο εσωτερικό, ενώ το πορτμπαγκάζ των 521 λίτρων, είναι ασυναγώνιστο.

Πάντως, σε συνδυασμό με τα VarioFlex πίσω καθίσματα (είναι τρία που ρυθμίζονται ή αφαιρούνται μεμονωμένα), ο χώρος εκτοξεύεται στα 1.810 λίτρα. Ένα ακόμη ατού είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων καθώς και το εξατομικευμένο κλειδί (προαιρετικός εξοπλισμός) που προσαρμόζει στον οδηγό τις επιλογές του οδηγικού προφίλ, των συστημάτων υποβοήθησης και του συστήματος πολυμέσων.

Τα πλεονεκτήματα συνεχίζονται στην επιλογή κινητήρων βενζίνης: 1.0 TSI – 115 hp, 1.5 TSI – 150 hp (με σύστημα απομόνωσης κυλίνδρων) και πετρελαίου 1.6 TDI – 115 hp, 2.0 TDI – 150 hp και 2.0 TDI – 190 hp.

Κατά τη γνώμη μου τα τρία πρώτα μοτέρ θα έχουν ισάξιες πωλήσεις, είναι οικονομικά σε κατανάλωση και με χαμηλούς ρύπους. Προσφέρεται δε, με πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας. Δυναμικός έλεγχος πλαισίου με τρεις επιλογές.

Τέσσερα προγράμματα οδήγησης: Normal, Eco, Sport και Individual. Πρόγραμμα Off-Road με επιπλέον Snow για τα τετρακίνητα. Τιμές από 19.900 ευρώ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ