ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda CR-V με έκπτωση

Honda CR-V με έκπτωση

Η εισαγωγική εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. προσφέρει το δημοφιλές Honda CR-V με όφελος για τον αγοραστή που φτάνει μέχρι και τις 5.000€.

Δυνατή προσφορά από την εισαγωγική εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε, όσον αφορά στο δημοφιλές CR-V.

Τώρα, προσφέρεται με τιμή από 27.750€ (έκδοση Comfort 2WD), με όφελος για τον αγοραστή που φτάνει μέχρι και τις 5.000€.

Το μέγιστο όφελος των 5.000€, είναι ένας συνδυασμός έκπτωσης 3.000€ για την έκδοση CR-V 4WD MT και της χρήσης του προγράμματος "Όλα είναι Δυνατά".

Σύμφωνα με το πρόγραμμα "Όλα είναι Δυνατά" οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

  • 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης.
  • 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.
  • 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance
  • Συνέχιση του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24